~Aktuális~ (görgetős rész)

  • Leláncolt szellem játszótársas lovat keresek, természetesen zsetonért. amennyiben lenne eladód, dobj egy üzit~ 
  • Doctor Mike can jump kick me in the skull and i would thank him
  • Kokichi örökbefogadása folyamatban van
  • ha kellek, megtaláltok kb az összes Fanganronpa ritkásan lakott fandomjában :')
  • manga recommendation: Real Account, Tomodachi Game, Jinrou Game, Kamisama no Iutoori, Imawa No Kuni No Alice (mind survival game témájú, de a survival game-ek jók you guys are just mean)
  • anyukám szerint visszamaradott vagyok


tumblr_oc81teciBv1ux83vro1_540.gif


死ねば良いのに。


beugró kéréseim mindenki felé:

%28y%29_v1828806360.pngmindenkit visszaigazolok, de igazából csak akkor érdemes barátnak jelölnöd, ha benne vagy események alatti közös segítségnyújtásban, vagy szeretnél +1 nevet a barátlistádon. nem vagyok jó hosszútávú beszélgetőpartner (értsd: awkward af), de fogadom a jelöléseket regardless.

%28y%29_v1828806360.pngha eladó lovakat keresel nálam, nézd meg őket az Értékesítések menüpontban. rajtuk kívül egyik lovam sem eladó.

0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.pngírj nyugodtan, ha szükséged van segítségre események vagy napi célkitűzések esetén. ha esetleg nem viszonoztam egy eseménynél a segítséget, nem volt szándékos, ezért mindenképpen írj rám és segítek.

0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.pngamennyiben megkeresel, és megkérsz, hogy foglaljam le neked az egyik értékesítésre tett lovamat (a meghirdetett árán), természetesen lefoglalom. átvételi határidőnek 3 napot adok automatikusan, amennyiben azalatt nem veszed meg, vagy nem írsz, hogy szeretnél egy kis haladékot (amit megadok, nem vagyok akkora diktátor), sajnos visszakerül a lou közvetlenre.

0bcb59b20b3d6ca052d914412ddf00ab.pngnincs szükségem feketepiaci tételekre sem most, sem az előrelátható jövőben. eltételcserélgetek, ha mégis kellene valami, de lovak árába nem számítok be. kivéve a Vintage alma. a Vintage alma nagyon hálás a szívemnek. 



pár szó rólam~


egy idegsejtekkel összetartott agyhálózat vagyok egy koponyába zárva már 23 éve. középszerű vagyok minden szempontból, amivel 100%-ig meg vagyok elégedve. nem tervezek se az oldalon, se máshol fejeket leharapni azért, mert "rossz helyen teszi fel a kérdéseit", helyesírási hibákat vét, vagy becsúszik nála egy-egy obszcén kifejezés; a képmutató emberek taszítanak, nem szeretnék én is azzá válni. épp ezért nem fogtok megtalálni a fórumokon... hogy találtatok ti erre a profilra rá egyáltalán??

kiazanyámatérdekelhavalakiatárgybanköszönédesistenemlegalábbköszön ლↂ‿‿ↂლ

egy folyamatosan álmos tucat vagyok NPC energy-vel és mindig tele a legfrissebb mémekkel, úgyhogy ha azt keresel, jó helyre jöttél, fiam. kedvelem a világűrrel vagy a semmivel kapcsolatos beszélgetéseket ÉS a small talk-ot (no inbetween), az autós utakat, az alternatív/indie rockot, a csípős kajákat és a True Crime-ot (fanatics/stans/shippers don't interact pls). nem kedvelem a vers- és novellaelemzéseket, a hagymát, a homeopátiát, a country zenét és azokat az embereket, akik túlbecsülik vagy mindenkinél jobbnak tartják magukat.


pár szó a játékomról~

Izlandi lovakat tenyésztek elsősorban (unikat is, már ahogy megy, a hesztiáimat inkább továbbadom), de nem versenyszerűen, ezért nem is keresünk csapatot, annyira azért nem megy lol. a tenyészet a 4. Kapu mögött található, egyértelműen nem eladó státusszal. volt Göndör, Haflingi és Francia-Fríz-fúzió tenyészkísérlet is, majd megláltjuk, hogy folytatódik-e.

mostanában elkezdtem Vintage almás lovakat összeszerezni, úgyhogy az Értékesítéseket néha meglesem értük. Ygimmel nem igazán foglalkozok, ha sokáig tenyésztek és öregítgetek egy lovat akkor mindegy, oké, tessék Cannibal Corpse, zsa humusz de nem hiszem, hogy akár az 1000 évet el fogom vele valaha érni. említettem már, hogy nem "no blup no life" alapon játszok, úgyhogy leginkább a maroknyi pompásommal (azok közül is az értelmesebb fajtákkal) szórakozok.

eljutottam arra a pontra, hogy nem is adok már el lovakat?? csak ilyen "lehet jó lesz valamire" módon elrakom mindet, lásd 11. Kapu.

trófeákat... gyűjtök, több-kevesebb sikerrel, equus-t halmozok és szeretek bemutatókat olvasni. nem tűnhet sajátom alapján úgy, de szeretem a szép, ötletes HunHowrse Layout Generátoros bemutatókat, de legjobban akkor is a tartalmon szoktam szórakozni (főleg az edgy, /notlikeothergirls, visszahúzódó vagyok és egész nap metál/k-pop szól a fülemben típusúakat).



"when there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire"



egészségügyi/munkaügyi okokból lehetséges, hogy nem minden nap vagyok elérhető. kérlek számolj 1-2 nap várakozási idővel, ha valamilyen ügyben keresnél.

ennyi elég is~


bbb44990db72cdf37b0077c1add631f8ab9fe5c8.gifv