Tisztavérű holland melegvérű lovakat veszek 4800gp fölött a megbeszélt áron.(nem herélt)2a1af738d56da555be74920210e2babc_v1582023657.png

Megunt és/vagy feleslegben lévő lovakat veszek 3300 equus/db áron 

Továbbá héliosz sugarát is veszek 20-25ezer equus/db áron.

TulipánVirág Holland Klub nevű,holland melegvérű fajjal foglalkozó csapatom folyamatosan aktív,megbízható,elszánt,és lehetőleg némi tapasztalattal rendelkező tagokat keres.Feltételeink nem bonyolultak,csupán annyi,hogy legyen meg a heti min 2 paci,és az aktívság.Illetve nem ártana néhány bluppolt paci,hisz csak így lehet haladni.TOP csapattá szeretnénk válni,és ezért keressük a megfelelő tagokat a fentebb leírtak szerint.Csapatkancát és csapatfedezéseket tudunk biztosítani.Fórumaink is vannak,elég sok féle,különböző témákban.De ettől sokkal jobb helyet szeretnénk,illetve célunk a nagydíjon való eredményes szerepelés,és a bokrétás versenyek elérése is.Ha van kedved hozzánk csatlakozni,szeretettel várunk. 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png


Játékomról:

Már több éve ismerem,és játszok is itt.Ez a harmadik,és egyedüli fiókom.Első szerveremen az én hibámból,a második szerveren nem az én hibámból törtek fel.Most újra kezdtem,és a kedvenc sorozatom kedvenc szereplőjének a nevét viselem.Nem kívánok senki riválisa lenni a játékban,ha valakinek problémája van velem,az írjon,és emberséges,tisztelettudó módon meg tudjuk beszélni.
Lovaim:
Az összes fajtából van a tulajdonomban legalább 1.Több fajta lovat is tenyésztettem már,foglalkoztam korábban arabokkal,musztángokkal,felföldiekkel,akhalokkal,hollandokkal,stb.Szőrzeteket különösebben nem gyűjtöm.
Adás-vétel:
Lovak és tételek adás vételére megbeszélés alapján kerül sor!Senkinek,semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó előre rakni lovat,sem tételt,és egyéb dolgokat!
Tételek:
Tenyésztéshez szükséges,testreszabási,illetve szerencsére alapuló tételeket keresek főleg!Minden tételt megbeszélés alapján veszek meg és adok el!
Termékenységi varázspálcát folyamatosan keresek.

Magammal,a  jelszavammal,lakcímemmel,egyéb ilyen helyekkel kapcsolatos dolgokat senkinek nem vagyok köteles kiadni,amit nem is fogok!

Köszönöm,hogy benéztél2a1af738d56da555be74920210e2babc.png