Szeretnék minél több ranglistán előrébb kerülni és jobbnál jobb lovakat tenyészteni. Trófeáim számát folyamatosan próbálom tágítani, ha lehet ezt így kifejezni. Ezalatt elsősorban a különleges lovak számát értem. Bár az is igaz, hogy nekem szinte minden lovam különleges a maga módján. Későbbiekben csapatban is szeretnék (újra) játszani, de azt sem lehetetlen elképzelni számomra, hogy egyszer saját csapatom legyen. Ezek mind nagyon messzi célok, ám emiatt megéri mindennap küzdeni egy kicsit. Nem szeretnék senkit tovább untatni a céljaimmal, úgyhogy egyenlőre ennyit ezekről.




A nőnemű játékosok csoportját erősítem. Jelenleg gimnazista éveimet töltöm egy magyar-francia szakos osztályban. Két kisállat büszke tulajdonosa vagyok, számomra ők jelentenek mindent (természetesen a családommal együtt). Jelenleg nem sportolok olyan nagy rendszerességgel, de ezelőtt 10 évig úsztam (ebből 7 évig versenyszerűen). Segítőkész embernek tartom magamat, tehát nyugodtan írhatsz, ha bármiben segítségre lenne szükséged. Szeretek beszélgetni és viccelődni, bár a humoromat kevesen értik meg. Szabadidőmet (ha éppen nem a tanulással foglalkozok) szeretem olvasással, filmek és sorozatok nézésével, valamint zenék hallgatásával tölteni. Ízlés világom folyamatosan változik, de természetesen nekem is meg vannak az örök kedvencek mindenből. Nem vagyok harapós természet csak, ha okot adnak rá. 



2015-ben regisztráltam és azóta itt ragadtam. Legelső játékomat önhibából elvesztettem, de felálltam és újra bejelentkeztem. Sajnálatos módon rengeteg kihagyásom volt kisebb-nagyobb egyaránt. Most 2020-ban döntöttem úgy, hogy elkezdek komolyabban foglalkozni a játékkal és újra kiismerni azt. Játékom során szinte minden lófajta tenyésztésével foglalkoztam már, de a legbüszkébb a nokota, akhal tekini és angol telivér tenyészeteimre vagyok. Utóbbiakra (angol telivér) most újra nagy energiát fordítok. 
Lovardámat igyekszem bővíteni és folyamatosan fejleszteni. Műhelyeimben rengetek terméket készítek, legelőim is tele vannak. Nincs megállás, menni kell előre. :)




Adok: Havonta tartok egy "szelektálást" a lovaim között. Ilyenkor körülbelül 10-20 lovam kerül ki értékesítésre. Mindegyik ára alkuldható, természetesen normál keretek között. Ha megtetszik valamelyik, nyugodtan írj rám.                             Veszek: Folyamatosan keresek feketepiaci termékeket. Ha neked akad eladó, kérlek írj rám, hogy egyeztessük a feltételeket! 
Gratulációkat folyamatosan figyelem és próbálom viszonozni, ha nem történt volna meg, kérlek írj rám és rögtön pótlom. 
Barátfelkéréseket elfogadok, örömmel olvasok pár rövid sort is mellette.
Köszönöm, ha elolvastad kicsit hosszúra sikerült bemutatkozásomat. Kellemes és sikerekben gazdag játékot kívánok mindenkinek!





Utolsó szerkesztés: 2020. május 17.