created by HunHowrse Layout Generator on 2015-09-30 20:27:45
Tételek

Jelenleg eladó tételeim: Héra csomag, Termékenységi varázspálca, Medúza vére, Pandóra szelencéje, Apolló lantja, Artemisz nyila, de sok minden megoldható ezeken kívül is. Bármikor veszek bölcsesség kövét és morpheusz karját, feltehetően ha van pénzem rá. De mind ennek a feltétele hogy te küldöd előbb, hisz te akarsz velem üzletet kötni, ezért ezt muszáj betartani, ha tetszik, ha nem.
Magamról

A nevem és korom nem fontos ebben a játékban szerintem. Szeretem az állatokat, legjobban a lovakat, macskákat és farkasokat. Kedvenc színeim a kék és a fehér, szabadidőmben olvasok rajzolok és gépezem:D
Tenyészetemről

Jelenleg musztángokat és egyéb western lovakat tenyésztek angol stílusban. Shire és szamár szaporításával is foglalkozom, unikornisból egyelőre csak akhalom és musztángom van, úgyhogy ha van eladó kancád normális áron (500 equus 1 zseton/50000 equus) szívesen megveszem. Tenyésztőtársam hreka2003 akinek segítségeit mind nagyon köszönöm. :) Gratulálj neki ha időd engedi ;)
Lovardámról

Lovardám a Manótanya, ami az egyik barátnőm ötlete volt, és végül így maradt. A versenyek kizárólag musztángoknak készülnek angol stílusban, a panziózás minden ló számára lehetséges.
Adás-vétel

Mindenféle lovat veszek feltéve ha tisztavérű, és előnyben részesítem a kancákat. Keresek percheron kancát normális áron. A lovaim amelyek nincsenek kint értékesítésen általában nem eladóak, de amire rá van írva hogy eladó az természetesen az. A jobb lovaim viszont nem eladóak és ne is kunyeráld őket.
Egyéb

199. Gratulálóm ajándékot kap. Szóljon ha ő volt az, de küldjön screenshotot. Barátjelöléseket elfogadom, de azért egy pár szót mondhatnátok magatokról.
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: FeherfarkasBlue
created by HunHowrse Layout Generator on 2015-11-12 17:03:45
Képek
Rakd ki ha te is olvasod:5wh0zvtrflnzno642pn3.jpgiyc0qkk8jhgnzs27q7oo.jpgban_green_www.kepfeltoltes.hu_.pngezt gulya 20-tól kaptam:)abstract240x320_www.kepfeltoltes.hu_.gif kittylick.gif
iyc0qkk8jhgnzs27q7oo.jpg
iyc0qkk8jhgnzs27q7oo.jpg 
JxG5ETjkYay
Blogom

Szeretek írni, régebben csak magamnak írtam, de egy csodálatos ember arra ösztönzött akaratlanul is, hogy kezdjek egyet, és megtörtént! A blog 2015 november 12-kén alapult A próbatétel címmel : A próbatétel                                             Ott is írtam, itt is írom, hogy az az ember FeherfarkasBlue, remekül ír(Blue, a farkas), úgy gondolod, nézz be hozzá, dobj egy gratut, olvass bele a regényébe és írj véleményt, mert nagyon sokat számít neki. :) Szereplőkről, és a történet kigondolásáról ha többet szeretmél tudni, keress fel engem nyugodtan! Ha esetleg rászánod magad, hogy ránézz a blogomra, annyit tegyél meg, hogy írd meg szerinted milyen, hogy min változtassak, mert így az elején még véleményre változtatok, később is, de akkor már határozottabbak lesznek a dolgok.
Linkek

Blue, a farkas                  Whth - Wolves Hope The Hill   poweredbyseth.gportal.hu
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: SecretPrize15