A felnőttek táborát erősítő játékos vagyok, aki szereti a szabadidejének egy részét itt tölteni a Howrse-on már több mint 6 éve. Mikor ide kerültem, akkor még bele telt egy kis időbe, mire megértettem a játékot, de aztán hamar különböző célokat tűztem ki, amik egy részét már sikeresen teljesíttem az itt szerzett barátok segítségével.                                       
Ahogy a játékosok nagy része, én is oda vagyok a lovakért és természetesen, amikor csak tehetem eljárok lovagolni. A lovaglás mellett szeretek kirándulni, íjászni, olvasni, rajzolni, fotózni. Egyszóval nagyon sok mindenben otthon érzem magam, és nem tudnék (persze nem is szeretnék) csak 1-2 dolog mellett elkötelezni magam, mert én márcsak ilyen vagyok.


Na igen, elég nehezemre esik csak 1-2 fajtával foglalkozni igazán, de azt hiszem, hogy a kezdeti nehézségek - és hogy épp melyik faj tetszik igazán - után, végre sikerült céltudatos tenyésztővé válnom. Persze még most is van néha, hogy időnként másik fajta után kacsintgatom, de most végre hosszan kitartok 1 választott mellett.                               

A fő profilom a holstein lovak tenyésztése. Az ᴜᴘ-ᴛᴏ-ᴅᴀᴛᴇ csapatot már egyszer korábban megalapítottam, akkor a kereslet hiánya és az egyéb körülmények miatt nem tartott sokáig. De annyira megszerettem a fajtát, hogy sose adtam fel igazán és egy nap újra alapítottam a csapatot, ahol a jelenlegi tagok segítségével komoly "munka" után fajtán belül átvettük a vezetést. Célunk a magyar szerver minél jobb genetikájú holstein lovak tenyésztése.
Persze hű vagyok önmagamhoz és bármennyire is köteleztem el magamat a fajta iránt, továbbra is van időszak, hogy más lovakat vagy pónikat tenyésztek időnkét. Így szinte minden faj megtalálható nálam.

Az ᴜᴘ-ᴛᴏ-ᴅᴀᴛᴇ csapatomba megbízható karleadókat felveszünk! Természsetesen jár érte cserébe némi fizetés a megbeszéltek alapján. Részletekért keress privátban!  
VIP játékosként szívesen csatlakozom más csapatokhoz helybővítés céljából, de aktív tenyésztést nem szándékom vállalni. Csak ha időm engedi, akkor szívesen segítek, támogatom a csapatot.