Ez az a rész, ahol az emberek bemutatkoznak. Így íme néhány info rólam. Nevem és pontos korom a játék szempontjából nem fontos; elég annyit tudni hogy a nagykorú női játékosok közé tartozom. Gyerekkoromban sokat lovagoltam, manapság sajnos nincs rá időm, de a lovak iránti szeretetem nem hagyott alább és valószínűleg ez az oka, hogy újfent itt vagyok. Néhány éve már játszottam de időhiány miatt fel kellett hagynom a játékkal. Szépségversenyen és egyéb saját rendezésű versenyen NEM veszek részt, ilyennel ne is keress! Ha levelet írsz, olyan stílusra és hangnemre számíts, amilyennel te kerestél engem! Köszönöm, hogy elolvastad!




Úgy gondolom ez a játék mindig új célok elérésére sarkalja a játékosokat. Az én esetemben ez a cél a trófeaszőrök megszerzése saját tenyésztés által. Későbbiekben szeretnék megpróbálkozni tenyésztéssel is mert már régóta foglalkoztat a gondolat, de még nem érzem magam felkészülve ezért inkább most még várok és fejlesztem magam.




TISZTA VÉRŰ pacikat 5.000 equusig bezárólag nagy mennyiségben veszek, amennyiben van ilyened és eladnád írj egy üzit és foglald le nekem. CSAK az a lovam eladó ami kint van értékesítésen és CSAK az alkudható, ami alkudóhatón van kinn.
Folyamatosan keresek: ARTEMIS NYÍLÁT
10-15.000 Equus/db áron