Sziasztok!

Csak azok a lovaim eladók, akiket árverésre, vagy közvetlen értékesítésre rakok ki!

MINDIG alkudhatóak azok a lovak/szamarak akiket közvetlenre rakok ki!

A barátjelöléseket viszonozom!

Írj, ha szeretnél lovat eladni nekem!


Az egyik barátom küldte ezt nekem (lejjebb olvasható), szerintem teljes mértékben igaza van, mert engem is idegesítenek a félvér lovak.
Ha bármi kérdésetek van, dudas.dora-nak tudjátok feltenni, szerintem szívesen válaszol majd nektek 2a1af738d56da555be74920210e2babc.png
Na de jöjjön az üzenet:
"Nem idegesítenek titeket a tengernyi félvér lovak? Én a játékban nagyon fontosnak tartom ,hogy lehetőleg minél kevesebb félvér lehessen így csak a trófeáimhoz hasznosítom őket (ameddig muszáj), biztos nem tudsz majd tőlem félvért venni mert akármennyit érnek is, kiállok amellett, hogy ne tenyészhessék őket !Ne vegyük meg a félvéreket mert akkor lesznek akik pont erre játszanak és pont ezért figyeljünk a fedeztetésnél és NE vegyünk több félvért, illetve itt felhívnám a figyelmedet erre és szeretném ha minél többen csatlakoznátok hozzám, hogy tisztavérű lovakat tenyésszetek csak, illetve ha megengedhetitek magagatoknak vegyétek meg a felvéreket és gyűjtsétek őket trófeához vagy pedig küldjétek el a menhelyre ...ha ezt mind vállalod előre is köszönöm! "

NÉZD MEG AZ ELADÓ LOVAIM!!!2a1af738d56da555be74920210e2babc.png