• MAGAMRÓL

Majdnem felnőtt játékos lány vagyok. Nagyon szeretem a lovakat és 10 éven keresztül rendszeresen jártam lovagolni is, de sajnos az utóbbi években nem nagyon volt időm elmenni a lovardába. Annyit kell még tudni rólam, hogy én még a magyar howrse kezdetén 2011-ben már regisztrálva voltam DJ.Uli néven. Aztán áprilisban újra megjött hozzá a kedvem, így újrakezdtem a játékot.




• TENYÉSZETEM

Saját tenyésztésű Amerikai foltos és Musztáng fajtájú lovaim a *Caballos Americanos* előtagot viselik. Arab telivéreim pedig a Luz en la oscuridad előtagot kapják. Nemrég született meg 104* Arab telivér kancám, aki Wind Warrior névre hallgat és nagyon büszke vagyok rá!




• ESPERANZA RANCH

Lovardám jelenleg 10 lovat tud ellátni és mindig igyekszem a maximumot kihozni a lovardámból.  Lovardámban panziózó lovaknak jelenleg len almot, abrakot, zabot, sárgarépát, takarmánykeveréket, 1*-os lábszárvédőt és fülvédőt, illetve 1*-os western nyeregalátétet, kantárt és nyerget biztosítok.

Mindenkit szeretettel várok! :)




• EGYÉB

A gratulációkat nagyon szívesen fogadom és igyekszem viszonozni is. Ha barátnak akarsz jelölni tedd meg nyugodtan, csak előtte kérlek írj egy privát üzenetet és tájékoztass, hogy mért szeretnél be jelölni engem. Ha többet szeretnél megtudni rólam vagy a tenyészetemről írj nyugodtan egy privát üzenetet, nem harapok! ;)

További jó nézelődést!