Sziasztok!

Kedves Barátaim!

Aktív játékos már soha nem leszek, de próbálok minél gyakrabban felnézni. Ha valakinek a üzenetére nem válaszolok, akkor valószínűleg lejárt a 30 nap, mert minden olvasott üzenetemre válaszolni szoktam.
További jó játékot,
Töri hercegnő


welcome20dolfie-.jpg

Vera vagyok, 17 éves, és a többi dolog, amit "elmondok" nektek:

Rövid bemutatóm:

Kedvenc...
...zeneszámok: Il Volo - Grande amore, Il Volo - Si Me Falta Tu Mirada, Il Volo - 'O Sole Mio, Shaw Mendes-Treat You Better, Alan Walker-Faded, Alan Walker-Alone, Imagine Dragons-Believer, Sean Paul ft. Dua Lipa-No Lie, Ed Sheeran-Shape of You, Sia-The Greatest, Alan Walker-Sing Me To Sleep, ARCH ENEMY-You Will Know My Name, ARCH ENEMY-War Eternal...és még sok zene.

...állat: Mindenek előtt a delfin, de szeretem a zsiráfokat, az oroszlánokat, a pingvineket, koalákat, és a cuki állatokat.

...film: Delfines Kaland
...tantárgyak: Történelem, Nyelvtan, Olasz, Irodalom, Angol
...hely: álmaimban és az előző században

...évszak: TélEzt kaptam...

...ponibarat-tól:

?sesid=RHNNUU84V0p6NTUrZWgzYVBmUkVXa1p6R

...Blanche27-től:
Montage créé avec bloggif

...Fannika030-tól:
glitterfy5105718564B81.gif?sesid=dHlIRTVYcjBlcjN1WEtnQWx5ZGJmZHQ4U


delfines_idezet_1353650_1080.jpg

╲╭━━━━╮╲╲ ╭━━━━━━━━━━━━━━━━━━━╮
╲┃╭╮╭╮┃╲╲ ┃ Tedd ki te is,ha van egy olyan személy az
┗┫┏━━┓┣┛╲ ╰┳╮életedben akit ekkora mosollyal az
╲┃╰━━╯┃ ━━━╯┃ arcodon, b*sznál pofán lapáttal! ;)
╲╰┳━━┳╯ \ \ \ \ \ \ \╰━━━━━━━━━━━━━━━━━╯EGY KUTYÁRÓL SZÓLÓ NAGYON SZOMORÚ TÖRTÉNET :
6 hetesen magatokhoz vettetek, sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam veletek. Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgásigényem és vele együtt az étvágyam is. A gyerekek nem akartak velem játszani, ha odamentem egy simiért, sokszor még belém is rúgtak. Aztán egy nap beültettetek a kocsiba. Én olyan boldog voltam, végre hónapok óta először látok mást is a kerteteken kívül. Az autópálya szélén álltunk meg. Eldobtátok a
labdámat. Futottam utána, de mire visszaértem ti már sehol sem voltatok. Kétségbeesetten rohangáltam a kocsik között, labdával a számban. Az autósok dudáltak, de volt olyan is, aki még rá is gyorsított. Ki akartam futni az út szélére, mert nagyon féltem. Hirtelen egy hatalmas ütést éreztem az oldalamon és többet nem tudtam felállni. Nagy nehezen kikúsztam az út mellé. Próbáltam utánatok menni, de nem sikerült. Körülöttem minden véres volt. Fáztam, sötét volt és féltem. A labdámat még mindig fogtam, biztos voltam benne, hogy visszajöttök értem. Hiába nyüszítettem, ugattam, senki nem állt meg segíteni. Több órás fekvés után megállt mellettem valaki, nem törődve a vérrel és a sárral, betett az autóba. Egy fehér köpenyes férfi szaladt a kocsihoz, amikor megálltunk. Már csak a fejét csóválta. Új gazdám, aki 15 perce ismert, nagyon sírt és megölelt. Csak akkor engedtem el a labdámat, hogy megnyaljam a kezét, hogy azt tudjam neki mondani:"Köszönöm". Aztán elaludtam, az utolsó dolog, amit hallottam, gazdám kétségbeesett zokogása volt. Már nem félek, nem fázom, és
nem fáj semmim sem. Meghaltam. Talán ha nem rágom szét a cipőket és nem eszem annyit, még mindig élhetnék. Te is tedd ki az oldaladra! Járja körbe Howrset!
:'(.png?1828806360