ZT6VpJ8.png qBhDoZl.png
Jelenlegi életéveimet tanulással töltöm, emellett igyekszem aktív játékos maradni.
 Régebben lovagoltam (is) és ha van rá lehetőségem most is eljárok 1x-2x. Az évek alatt valahogy a lovak iránti szenvedélyem még most sem múlt ki, ennek köszönhetően időzöm itt oly sok időt. 
Legfőbb hobbimnak a fotózást emelném ki (ha az interneten töltött temérdek időt nem számítjuk) amit egy kis canon fényképezőgéppel végzek, legtöbbször és legszívesebben a természetben állatokról készítek képeket, de a portré fotózás sem áll túl távol tőlem.


Görgess lejjebb! ^-^

wRxlRbN.png
Játékom elején, arab telivéreket, akhal tekiniket és haflingi kislovakat tenyésztettem egyénileg és csapatban is, később pedig arab telivér unikornisokat is.
Régebben nagydíjaztam, de mostanság is benevezek egy-két (nem a legjobb) lovat.
Jelenleg elég sok mindenhez kapok kedvet egyéni tenyésztés szempontjából, így nem tudok konkrétan egy fajtát mondani amivel komolyabban foglalkozom.
Mének tenyészfarmon (az utolsó oldalakon) vannak a fedező (100 BLUP-os) unikornis ménjeim, amikkel általában szoktam kitenni fedeztetést.
Trófeákat, trófea szőrzeteket is gyűjtöm, ha van eladó Neked, örülni fogok ha írsz.
Lovardám a
*Legjobb lovarda*, amit a legnagyobb igyekezettel fejlesztek (Ha írsz, szívesen foglalok bokszot/bokszokat). Jelenleg az összes versenye a lovardának rendelkezik bokrétával.

Gratulációkat, köszönöm és igyekszem viszonozni! :)

KARLEADÓKAT KERESÜNK!!
(érdeklődni privát üzenetben..)

พoηḑεṛḟมℓ พεℓṣђ ...  

Ugyanitt megemlíteném, hogy szívesen csatlakozom VIP tagként csapatokhoz helybővítés céljából.
Folyamatosan keresek:
Szerencse tételeket bőségszaru,aranygyapjú,a titánok kihívása HÉRA CSOMAGOT és
Ha esetleg van eladó tételed a fent említettek közül, akkor írj rám, hogy az árában egyezkedjünk. :)
Jelenleg ezen tételekből van feleslegem:
apolló lantjahüpnosz takarója , krőzus vagyona , plutosz pergamenje és    bónuszcsomag   ha ezek közül bármelyik tételre szükséged van, zsetonért vagy cserébe adom őket.

Általában mindig van lovam értékesítésen (megtudod tekinteni, ha rákattintassz az "eladásaim" fülre). Csapat illetve a trófea tenyésztő farmon lévő lovaim nem eladóak.