A fiókomat passzív állapotba helyeztem. Igyekszek minden nap belépni, de ennyi. Nem játszok. Levelet, bocsi, de nem olvasok. Tényleg csak belépek, aztán ki, a rangidő megtartása végett, arra az eshetőségre, hátha egyszer még vissza akarnék térni ide. Megértéseteket köszönöm.

  • Készítesz olyan bemutatót, mint a tied? ⟶ Sajnálom, nem. Jelenlegi egyedi bemutatót se.
  • Hogyan készülnek a bemutatóid? Hogyan kell bemutatót készíteni? ⟶ A választ legeslegalul találod.
  • Mennyibe kerülnek a bemutatóid? ⟶ A választ legalul találod. (Árlista a Facebook oldalon.)
  • Hogyan, hol, milyen weboldalon, milyen programmal készült a weboldalad? ⟶ Sok-sok tanulással, befektetett energiával és idővel. A weboldal jelenleg Joomla CMS rendszerben van felépítve. Ehhez nem szükséges semmilyen speciális program, csak egy böngésző(és szaktudás).
  • Készítesz nekem weboldalt? ⟶ Sajnálom, nem. Ez rengeteg idő. Az idő pedig nagyon drága kincs.
  • Megnéznéd a bemutatóm? Alkotásom? Akármim? Milyen? ⟶ Idő hiányából kifolyólag nem vállalok alkotások véleményezését.
  • Honnan lehet letölteni xy programot? ⟶ Nem ismerek semmilyen konkrét oldalt erre a célra. Keress rá. Google a te barátod is... Én is mindig őt hívom segítségül hasonló esetekben.
  • Gondozzam a lovaidat? ⟶ Köszönöm, nem. Nincs szükségem lógondozóra. Egyébként nem adom egy idegen játékos kezébe a felhasználói fiókom.
  • Beléphetek a csapatodba? ⟶ Valójában nem vagyok egy csapatnak sem igazán tagja. Nem tenyésztek. Én csak a VIP felületet szolgáltatom nekik. Más tagot kérdezz meg ez ügyben.
  • Belépnél VIP-ként a csapatomba? ⟶ Tagja vagyok már ily' módon 2 csapatnak. Többnek nem tudok.
  • Van eladó zsetonod? ⟶ Nem. Nincs eladó zsetonom. Én is inkább vásárolok, folyamatosan.
  • Érdekel XY tétel / ló? ⟶ A választ megtalálod a "Levélküldés előtt, kérlek, olvasd el" ⟶ Adás-vétel, valamint a "Keresek, veszek" részben.
  • Mi az a GP? Hogyan legyen kiválósági csillagos lovad? Hogyan szerezz zsetont, equust, Öregedési Pontot? Hogyan készíts bemutatót? Mi lesz a következő játék, és hogyan kell vagy hogyan érdemes játszani?
  • Ezek a kérdések itt mind megválaszolásra kerülnek.
  • Képek és leírások a játék összes pompás, vad és legendás lováról.
  • Lovardaépítés, szaporítás, tételcsere, ló adás-vétel.
  • Spoilerek az elkövetkezendő játékokról és újításokról.
  • Layout Generátor az egyszerű bemutatókészítéshez.
  • És még sok más érdekesség.
  • Ne habozz hát felkeresni!

hunhowrse [pont] hu

Általános levelezés:
  • Leveled legyen udvarias, érthetően megfogalmazott, köszönéssel kezdd (amit nem a tárgyba írsz), használj írásjeleket, a tagoltság, érthetőség érdekében, és ne írj csupa nagy betűvel, mert az írásban kiabálásnak számít, ami udvariatlan. Legalább annyival tisztelj meg, hogy a megfelelő illem- és nyelvtani szabályokat alkalmazva írod meg kérésed, kérdésed, kívánságod, mondandód. Köszönöm!
  • Ne töröld az előzményeket! Nem nézek utána minden egyes levélnél, hogy miről is volt szó az előzőekben(legyen akár 1 perce, akár 10 napja). Mindez számomra plusz időráfordítást jelent, holott meg lehet oldani annyival az ügyet, hogy nem törlöd ki az előzményeket. Annyi levelet kapok, hogy képtelenség mindenkit fejben tartani. Ha pedig nem tudom, miről van szó, akkor nem tudok mire válaszolni...
  • A lánclevelek, kéretlen reklámlevelek (szépségversenyes levelek), spamek küldőit válogatás nélkül jelentem.
  • Ha a válaszomra vársz, kérlek, légy türelmes! A sürgetéssel csak az ellentétes hatást éred el. Válaszolok minden levélre, amint módomban áll. Tehát türelem! Türelem! Türelem választ terem!
  • A „se puszi, se pá” jellegű barátjelölések nem kapnak visszaigazolást. A "leszel a barátom?" jellegű levelekre úgyszintén nem válaszolok.
  • Nincsen időm alkotások, bemutatók véleményezésére. Számos más egyéb módon segítem a játékosokat. Ez már nem fér bele. Meg aztán egyébként messze nem én vagyok a legjobb rajzos itt a Howrse-on.

Adás-vétel:
  • Kérlek, ne keress olyan ló/tétel eladásával/vásárlásával kapcsolatban, amelyeket nem hirdetek, nincsenek értékesítések, Eladó lovak tenyésztőfarmon, tételcserén.
  • Ha lovat akarsz eladni vagy venni tőlem, akkor küldd el a ló linkjét is.
  • Ami nem alkudható, az nem alkudható. A nevetségesen alacsony áraktól pedig szabályosan kivagyok.
  • Az értékesítésen szabályos keretek között megvásárolt lovakat nem áll módomban visszaadni ("feltörésre" hivatkozva sem).
  • Tételért, lóért, zsetonért, pénzért, öregedési pontért ne kuncsorogj nálam. Keményen megdolgoztam azért, amim van. Tégy te is így! (Az ilyen jellegű levelekre tényleg nem fogok válaszolni.)

Játékok, klubok:
A különféle magán szervezésű játékok (pl. szépségverseny, sorsolós, stb.) valamint klubok, falkák, csoportok, akármik, köszönöm, nem érdekelnek; se nevezés, se szavazás, se tagság... Az ilyenek kéretlen reklámlevelek.

Lottó:
Mindenkinek küldök szelvényt, aki küldött nekem. Barátlistám első pár száz tagja automatikusan kap tőlem szelvényt. Aki viszonozza vagy magától küld, az legközelebb is számíthat rám. ⟵ Lottóval kapcsolatos levelekre a válaszom itt van.

Értelmetlen, a fenti szempontoknak nem megfelelő levelekre, ill. a Gy.I.K.-ben már megválaszolt kérdésekre nem válaszolok.

Megértéseteket köszönöm!

Hamarosan...
pack-nyx.png  Nyx csomag

Ára darabonként (választható):
  - 2 zseton
  - 2 zsetonló
  - 2 Morpheusz karja
  - 1 Morpheusz karja + 400.000 eq
  - 1 Titánok kihívása
  - 3 Bőségszaru
  - 1 zseton + 400.000 eq
  VAGY 3 db-ért:
  - 5 zseton
  - 5 zsetonló
  - 1 Morpheusz karja + 1.200.000 eq
  - 7 Bőségszaru
  - 1 zseton + 2.400.000 eq
  - 2 zseton + 1.800.000 eq
  - 3 zseton + 1.200.000 eq
  - 4 zseton + 600.000 eq

Csak olyan üzletbe egyezek bele, ahol a vásárló fizet előre. Megértéseteket köszönöm!

Tételeket

pass_v1828806360.png  Zsetont
       
400.000 eq / db áron
quitte-double.png Titánok kihívását
       2 zsetonló + 50.000 eq/db,
fragment-nuage.png Felhő szeletet
       50.000 eq/db,
parchemin-ploutos.png Plutosz pergamenjét
       10.000 eq/db
boite-pandore.png Pandóra szelencéjét
       20.000 eq/db

áron, lovas megoldással.

Ismeretlen személyeknek nem fizetek előre. Megértéseteket köszönöm!

Lovakat

• Hiányzó Aranyalmás lovakat
    100.000 eq-ért
• Hiányzó Ezüstalmás lovakat
    200.000 eq-ért
• Kenguru játszótársas lovat
    megegyezés kérdése

Zsetonló ölőket

Feltétel: Rendelkezz min. 1 zsetonnal vagy 500.000eq-szal.
Fizetés: 50.000 (+500) eq / ló.
A min. 30 éves zsetonlovakat 1-1 zsetonért küldöm át neked.
Amikor megveszed a lovat, azzal én már megkapom a zsetonomat. Amikor pedig Mennybe küldöd a lovat, visszakapod a befektetett zsetonodat. Így a csalási lehetőség mindkét fél részéről ki van zárva.
Ha nem rendelkezel egyetlen zsetonnal sem, lehetőség van, hogy az első zsetonlovat 500.000 eq-ért küldöm el, majd minden további lovat 1-1 zsetonért. Plusz egy  csikót 1 zsetonért, hogy meglegyen a 10 zseton. Végül az 500.000eq-t visszatérítem a fizetéskor.
Kevesebb, mint 10 lovat is lehet vállalni.

Jelenleg nem keresek zsetonló ölőket!

Az egyedi bemutatókészítés jelenleg szünetel!


Van egy Facebook oldalam, külön erre a célra, ahol megtalálsz minden bemutató-, profilkép- és kurzorkészítéssel kapcsolatos információt:
Árlisták
Rendelhető bemutatók
Referencia
Választható kurzorok
Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók
Minden bemutatókészítéssel és profilkép készítéssel kapcsolatos tudnivaló, feltétel

Neve: Howrse bemutatók by melvicia

bemutatokeszites-logo.png (Kattints a névre, vagy a logóra!
Nem szükséges hozzá Facebook profil; anélkül is meg tudod tekinteni.
Ez még nem közvetlenül a Facebook oldalra visz, azt sajnos közvetlenül nem lehet linkelni; viszont a megjelenő oldalon kategorikusan megtalálod minden oldal linkjét, illetve a logóra kattintva is eljutsz a Facebook oldalra.)



Mennyibe kerülnek a bemutatóim?

Habár szerintem a fenti leírás alapján egyértelműnek kellene lenni a válasznak, mégis sokan teszik fel ezt a kérdést, úgyhogy itt külön kiemelem:
Kattints a Howrse bemutatók by melvicia feliratra (vagy a logóra vagy a borítóképre), majd a megjelenő oldalon a Bemutatók Árlista ››› linkre.
(Szívesen linkelném ezeket közvetlen a bemutatómból, de sajnos Facebookos oldalakat valamiért nem lehet innen, a Howrse-ról linkelni, illetve nem jelennek meg.)

Hogyan kell bemutatót készíteni, illetve hogyan készítem én a bemutatóimat?

Interneten, a Google segítségével megkeresem a megfelelő képet/képeket, amely a bemutató hátterét adja. Érdemes első körben angolul keresni, és beállítani, hogy csak nagy méretű képeket keressen (Keresőeszközök ⟶ Méret ⟶ 1024x768, ha biztosra akarsz menni), ugyanis a kis méretű képek használata rossz minőséget eredményezhet.
A letöltött képeket szükség esetén megvágom, retusálom, átszínezem, majd elrendezgetem egymás mellé, alá, fölé, esetleg árnyékolom őket rétegstílus tulajdonsággal. Bizonyos tárgyak képeit én magam készítem. Emellett ecseteket is használok. Mindezt én az Adobe Photoshop program segítségével valósítom meg, de bármelyik rétegeket kezelő program megteszi (pl. Gimp, PhotoFilte, stb.). A képszerkesztés elsajátításához érdemes ún. tutorialokat nézegetni (ezek oktató anyagok), és azok alapján gyakorolni. Számos tutorialt felsoroltam HunHowrse weboldalamon a Képszerkesztés és Kódolás ⟶ Képszerkesztés ⟶ Tutorialok c. cikkben. Ahhoz, hogy az ember grafikailag ilyen szintre eljusson, rengeteg gyakorlás szükségeltetik, amelyben nagy segítséget nyújtanak a tutorialok. (Ha mélyebben érdekel a téma, akkor keress rá úgy, hogy tutorial + az általad használt program neve.)
Ha elkészültem a háttérképpel, akkor elmentem. Ez után következik, hogy a görgetős szövegdobozokat minimális HTML és főképp CSS kód segítségével "rávarázsolom". A HunHowrse weboldalon találsz ehhez részletes segédletet a Képszerkesztés és kódolás ⟶ Bemutató kódolása ⟶ HTML alapú bemutató készítése c. cikkben.
Ezzel minden szükséges adatot megadtam a kezdéshez. A többi már csak rajtad áll. Magán órákra nem tudok szakítani az időmből.