935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.pngAZ 1000. GRATULÁLÓMNAK FEKETEPIACI TÉTELT AJÁNDÉKOZOK935cc82ef2748ac36d8c208173df154a.png

Minden játékosnak gratulálok aki gratulál nekem , vagy lovat/lovakat vessz tőlem .

Gyűjtöm a feketepiaci tételeket szaporodás és teljesítmény kategóriában. Valamint az arany és az ezüst almás lovakat.Ha van olyan lovad arany,vagy ezüst almával ami nem található meg nálam, és szeretnél túladni rajta akkor keress meg privátban. Ez a feketepiaci tételekre is vonatkozik.

Felnőtt éveimet korai szakaszában taposom. Az állatokat jobban becsülöm , mint az embereket . Ezért is van az ,hogy csak kevés emberrel jövök ki igazán. Egy kulturált emberi lénynek tartom magam,aki szívesebben élne egy lakatlan bolygón ,mint itt a Földön. Hobbi szinten írok könyveket ,melyeket a Wattpad platformra közzé is szoktam tenni . ( Az író nevem Warkss ) . Gyakran szerkesztek videókat a könyveimhez, de nem mindegyiket rakom is bele. Régebben sokat rajzoltam, de az utóbbi időben eziránt el vesztettem motivációm ,de néha még rajzolgatok , ha van időm , ötletem és kedvem.
Érdeklődési köröm még bővül az olvasás iránti szenvedéllyel  és a fantasy és a horror filmek nézésével.  Barát felkéréseket szívesen fogadok ha előtte legalább váltottunk pár szót. A levelekre csak akkor válaszolok , ha nem sértő tartalmú és az alap vető  köszönési forma sem hiányzik . Valamint , ha segítség kéne például a játékhoz , vagy bármi máshoz nyugodtan szólj . És ha tudok akkor segítek .
Volt egy ninfa papagájom aki sajnos három éves korában 2020 márciusában a születés napom előtt öt nappal kora reggel életét vesztette . Azóta befogadtam egy fekete-fehér macskát akit Leának kereszteltem el .

Ha kíváncsi vagy a könyveimre akkor ezen a linken keresztül meg nézheted ha regisztrálsz az oldalra . https://www.wattpad.com/user/Warkss      ( Csak ajánlani tudom a WAttpad oldalt, ugyanis rengeteg érdekes és izgalmas könyvel találkozhatsz ott . És esetleg még te magad is közzé teheted ott műveid . Azt hozzá kell tennem , hogy az alkalmazás teljesen ingyenes , ezért ne féljetek megnézni )




Hat évvel ezelőtt kezdetem meg a játékon az oldalon. Kisebb- nagyobb kihagyásokkal . Így nem igen haladtam a játék fejlődését illetően . De most egyik fő célom , hogy a legjobb tenyésztők közé tartozzak .

Belekezdtem az Angol Telivér lovak tenyésztésébe . Melyekből szeretnék minél jobb képességekkel rendelkező lovakat tenyészteni.
Én is mint minden más tenyésztő szeretem a jó képességű szép és értékes lovakat .

Valamint kérésre tenyésztek , vagy fejlesztek csikókat .

Ezeket a szőrzeteket keresem első sorban.
https://www.howrse.hu/elevage/chevaux/cheval?id=9449649
https://www.howrse.hu/elevage/chevaux/cheval?id=7692527
https://www.howrse.hu/elevage/chevaux/cheval?id=9818097
De ha van magas képességű unikornisod arany , vagy ezüst almában és el adnád akkor írj privátban.




Tételeket veszek és adok is el, az ár privát megbeszélés által.

Arany ,ezüst , vagy pompás lovakat nem adok el ha csak én úgy nem döntök . Hiába is írsz kérlelő üzeneteket , melyekben különféle ár ajánlatot teszel .

Nálam az alkudható  a közvetlen értékesítésnél azt jelenti, hogy férre teszem neked a lovat. Csak a baráti körömnek adok kedvezményt. ( De ezért fölösleges barát jelölést küldened ,mert akkor nem fogadom el és a lovat sem adom el neked. )

Az eladási ár nálam folyamatosan változik .

*A lovaknál
*A faj tisztaságtó.
*Képességeitől.
*Felszereléseitől.
*Attól, hogy unikornis , pegazus , szárnyas unikornis , szamár , vagy sima ló.

A tételeknél .
*Az adott tétel attól függ , hogy mennyi van nálam raktáron.
*És ,hogy az eredeti értékesítési ára mennyi .

Ugyan ezek a pontok szerint veszek lovakat és tételeket .