MAGAMRÓL

A nevem Cintia, felnőtt játékos vagyok. Hosszú kihagyás után lassacskán kezdem összeszedni magam. Ami a kedvenc dolgaimat illeti, ha nem eléggé szembetűnő, nagyon szeretem a Star Wars-t. Emellett nagy rajongója vagyok Tolkien műveinek, valamint a Gyűrűk ura filmeknek. Kedvenc színészeim közé tartozik Ewan McGregor, Pedro Pascal, Oscar Isaac és Ethan Hawke. Zene terén sok műfajt hallgatok, de a kedvenc énekeseim/együtteseim a teljesség igénye nélkül Louis Tomlinson, Taylor Swift, Queen, The Amazing Devil, My Chemical Romance, Pierce the Veil, Metallica és Nightwish.
TENYÉSZETEM ÉS CÉLJAIM

Én ide puszta kedvtelésből járok fel, nem akarok mindenáron a rangsorok elejére kerülni. Főleg gyűjtögetek, az egyik legnagyobb célom, hogy minden lófajtának minden szőrzetét megszerezzem, Korábban leginkább Arab Telivérekkel és Nokotákkal foglalkoztam, mellettük kevésbé intenzíven a Connemara póni és a Shetland tenyésztésébe vágtam bele. Mindezek mellett tenyésztettem Angol Telivéreket, Akhalokat és Frízeket is.
EGYEBEK

A gratulációkat nagyon köszönöm és igyekszem viszonozni. Ha ez elmaradna, nyugodtan dobj meg egy emlékeztető üzenettel. :) A jelöléseket általában elfogadom, amennyiben a karmád rendben van. Viszont, ha fekete piaci termékekért vagy zsetonért kuncsorognál, válasz nélkül törlöm az üzenetedet.