KERESEK:  

-Gőte,

-Almás pacik minden mennyiségbena4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png



             

created by HunHowrse Layout Generator on 2017-05-10 11:16:03

S Z I A !       Gréta vagyok, 2014ben kezdtem el a játékot. Az első években rengeteget játszottam, de mára már nagyon ritkán nézek be. Ettől függetlenül mindig kitűzök új célokat, amiket igyekszek megvalósítani, leginkább ezzel ütöm el itt az időt. Szeretném megőrizni a játé anonimságát, már amennyire lehetséges:D   Ezt a bemutatót én készítettem, szóval ha szeretnél hasonlót, keress bátran:)  

L O V A K    Jelenleg amerikai foltosokat tenyésztek, ezekkel a lovakkal fogalalkozó csapatokat keresek!!!!!    Szamarakat is tenyésztek, de őket csak hobbiból, nem adom el a csikókat:) (természetesen vannak kivételek)  Emellett előszeretettel gyűjtöm a különleges pacikat is.     Ha megtetszik egy lovam, mondhatsz rá reális árajánlatot, mert nem tartózkodom az ilyentől!


L O V A R D A   Kis lovardám neve Cseresznye Tanya, ahogy ezt a fenti ábra is jelzi. Célom Vele az egyszerű, mondhatni átlagos, de mégis minőségileg kimagasló ló-otthonná alakítás.        A bokszok majdnem mindig elérhetőek az összes bónusszal,. Ezzel szemben az árak megfizethetőek kezdők számára is.             Ha 3*** bokszot szeretnél foglalni, írj .


K Ö Z Ö S S É G       Barátjelöléseket nem fogadok el, viszont a gratulációkat mindig viszonzom.                        A bemutató elején általában kiírom, milyen tételeket, illetve lovakat keresek, ha ezek közül valamelyik megvan Neked, írj rám, és megbeszéljük a részleteket:)         



owrse Layout Generátor sablon szöveg. Itt lesz a saját szöveged, melyet bármikor szabadon módosíthatsz Howrse-on a bemutatód szerkesztésénél Normál módban. A bemutató kódját majd HTML módban illeszd be. A szöveg módosítása során sima Enterek helyett használj Shift+Entert, és soha ne törölj ki mindent a szövegdobozból! Legalább egy biztonsági karakter mindig maradjon benne. Ha bármilyen kérdésed akad a Layout Generátorral kapcsolatban, ajánlom, először nézd végig a generátor kezdő oldalán található Használati útmutató videót, s ha az után se értesz valamit, akkor kérdezz. A bemutató alján található szöveget, kérlek hagyd meg. Átfogalmazhatod saját ízlés szerint, ha szeretnéd, de mindenképp tűntesd fel, hogy a bemutató kódolását a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készítetted. A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal layout generátorával készült.
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: gréta 2005 05 11