Szia Elza17 vagyok 20-as éveimben járó, egyetemista, lány játékos.
Régen is játszottam már ezzel a játékkal aztán egy időre abba hagytam mert nem igazán jött be, majd a barátnőm unszolására kezdtem el újra játszani, azóta jól belejöttem.
14 éve lovagolok, de csak hobbi szinten, imádom a tereplovaglást főleg a vágta részét.
Nem rég kezdtem el rendesen foglalkozni a fotózással (mivel média szakon tanultam úgyhogy ez nem meglepő) leginkább sport és természet fotózása érdekel és ezzel is foglalkozom. Rajzolni is nagyon szeretek ezzel is szerettem volna foglalkozni,mert rajzfilm készítő szerettem/szeretnék lenni, csak most nincs motivációm.

Jó pár éve láttam a Secretariat című filmet és azóta a lovas sportágban a kedvencem a galopp elötte is szerettem, de mióta láttam azt a csoda lovat azóta mindenem a galopp így hát az egyik kedvenc lovam Secretariat.
Szeretem a az anomációs rajzfilmeket pl.: a Jégvarázst mint látható, Star Wars Klónok háborúja animációs film sorozatot meg persze Star Wars filmeket is, de minden animációs filmet megnézek ami tetszik, ezen kívül szeretem a sci-fi-t, romantikus és vígjátékokat is.

Oda vagyok a Formula 1-ért 5 éve vagyok szerelmese ennek a sportnak, azóta aktívan követem, bár elötte is néztem, gyakorlatilag ebbe nőttem bele, de nem igazan fogott meg...MOst viszont olyan számomra, mint a  levegő. Van is favoritom a versenyzők között, aki elképesztően tehetséges. Remélem pár éven belül a világbajnokok nevei közé az ő neve is be kerül.
  
 
 
         Olaf-disney-frozen-35940048-1280-800.jpg