created by HunHowrse Layout Generator on 2018-06-27 18:29:31
Ciao a tutti!

Nőnemű játékos vagyok. A ló nem tartozik a kedvenc állataim közé, inkább a kutyaféléket, farkasokat helyezném előre. Amint látszik, a kedvenc országom Itália, olaszul tanulok  hét éve. Úgy gondoltam, másodéves egyetemistaként éppen ideális felvenni egy harmadik nyelvet, és a norvégra esett a választásom, amelyből most minorra készülök. Nem bántam meg, nagyon különlegesnek, és rendkívül szépnek tartom, csak néha elég nagy fejtörést okoz. Wattpadon is tevékenykedem 2017 óta, bár már nem annyira aktívan, mint pár éve.
 Ott a nevem ElyseFrenza, aki esetleg arra vetemedne, hogy megtekintse az irományaimat. Kedvenc időtöltéseim közé tartozik az írás, képszerkesztés, komponálás, videószerkesztés, a fordítás, a nyelvtanulás, illetve a varrás. Kalimbám is van, lassan megtanulok rajta eljátszani könnyebb darabokat.  Életcélom, hogy eljussak Olaszországba, Norvégiába, Svésországba, Finnországba és Izlandra, valamint meg szeretnék tanulni még mininum öt nyelvet (svéd, izlandi, spanyol, feröer, finn). Szerintem ennyi elég is magamról, ha valamit meg szeretnél tudni, írj privátot.
Tenyészetem

Ez játékom szempontjából nem fontos már, örülök, ha van két percem feljönni. 

Je t'aime szereti az almát. CSAK AZOK A LOVAIM ELADÓAK, AKIK KINT VANNAK ELADÁSON. Ne írjatok ezzel kapcsolatban, mert gondolkodás nélkül TÖRLÖM a levelet, az illetőt letiltom! Megértéseteket köszönöm.

Animék? Animék.

 Gondolom, most néhányan néznek egy nagyot, de igen, elkezdtem animézni én is. A barátnőim vettek rá tulajdonképpen, nekem pedig fogalmam sem volt róla, mennyire tetszeni fog. :'D Az első, amit hajlandó voltam megnézni, az a Hetalia volt. Annyira hozzámnőtt, hogy már fanfictiont írok róla, holott még pár hónapja el sem tudtam volna képzelni, hogy egyáltalán rákeressek. A másik nagy kedvencem a Hotarubi no mori e, ezt nemrég találtam meg a neten, és erősen gondolkozom egy ilyen témájú fanficen is. További kedvenceim közé tartozik az Inuyasha, amit harmadszorra kezdtem el két éven belül, valamint az ennél is kevésbé ismert SukaSuka, és a Wolf's rain. Anno megkíséreltem egy Hetalia- Wolf's rain crossovert, azóta is ott porosodik a draftok között. Mostanában leginkább csak a Yashahime miatt keresem fel az animés oldalakat, de ez nem jelenti azt, hogy nem bővíteném a listámat. Ha van kedvenced, írj nyugodtan, és meglesem.
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: andromeda