Felnőtt játékos vagyok. Már sajnos nem játszom aktívan. Ennek ellenére ennyi idő után még mindig vissza-vissza találok ide. Nem ígérem, hogy látni fogom, de ha esetleg szívesen beszélgetnél, vagy akár segítségre van szükséged dobj meg egy üzenettel, ártani nem árthat.
Kezdetben spanyol lovakkal foglalkoztam, de a knab pacik voltak, akiket először komolyabban kezdtem tenyészteni, amikor megalapítottuk a Spotted Dreams csapatot. Ez még abban az időben volt, amikor csak egy knab csapatnak sikerült 1000gp felé jutnia, és sokat küzdöttünk, hogy mi is eljussunk oda. Viszont egy élmény volt!

Egy hosszabb szünet után Holsein lovakkal foglalkoztam a New Start előtag alatt. Ahhoz képest, hogy csak hobbiból vittem őket, szerintem megállták a helyüket a lovaim. De sajnos  még így is több időt és energiát vett el az, hogy haladni tudjak velük, és az az igazság, hogy kissé meg is untam egy idő után a tenyésztést.

Most egy kis szünet után tényleg csak hobbitenyésztgetek. Megpróbálom minél több fajtából összeszedni a szín trófeát. De felvásárolni unalmas lenne, úgyhogy igyekszem szép lassan kitenyésztgetni őket, hogy legyen benne egy kis szórakozás nekem is.
A gratulációkat sajnos ritkán szoktam viszonozni, mivel nem gyakran járok az oldalamon. Ha esetleg ez fontos neked, írj rám, és amint látom, megteszem.

Ha ismeretlenül barátnak jelöltök, azzal sajnos nem nagyon tudok mit kezdeni. De ha jön mellé legalább egy üzenet is, az már teljesen más kérdés.

Nem igazán vagyok aktív eventeken, ezért nem mindig tudok segíteni a barátaimnak. Bocsi, srácok. Mindenesetre ha látom, hogy épp tudok segítséget adni, mindenképp fogok.

A For Sale tenyésztőfarmon lévő lovaim közül bármelyikre nyugodtan tegyél ajánlatot, ha megtetszik.

 

Köszönöm, hogy itt jártál!



images?q=tbn:ANd9GcQmYqYgRksZFCpImEipwjw