Lovaim nem eladók, kérlek, ne küldjetek ajánlatot velük kapcsolatban. Köszönöm!


Kedves Játékosok! 

Egyéb irányú elfoglaltságaim miatt úgy döntöttem, hogy a moderátori tisztségemről lemondok. Sajnos a napi munka, család és más körülmények miatt ezt a feladatkört már nem tudom azon a színvonalon ellátni, amelyet önmagamtól elvárok és amit Ti, Játékosok megérdemeltek.  
Régóta érlelődik már bennem a gondolat, és azt hiszem, Ti magatok is tapasztalhattátok az elmúlt hónapokban, hogy nem tudtam olyan aktívan részt venni az oldal életében, mint régen. Egy ideig még próbáltam összeegyeztetni a moderátorságot a mindennapokkal, azonban mára sajnos rájöttem, hogy ez nem megy tovább.  A Howrse hosszú évek óta az életem szerves része, mind a játék, mind a segítő tevékenység szempontjából, így biztosan számomra is üresség marad majd a döntésem nyomán, azonban úgy érzem, ezt a lépést most már meg kell tennem. Ti többet kell kapjatok, mint amennyit én a jelenleg nyújtani tudok, és hiszem, hogy az utánam következők ezt meg fogják tudni adni Nektek.  

Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni az együtt töltött éveket, kedves leveleket, rajzokat és összességében a sok szép közös emléket. Hiányozni fogtok, bár játékosként továbbra is jelen leszek az oldalon, az nyilván már nem lesz ugyanaz.  

Kívánok mindenkinek aktív, sikeres játékot, sok örömet itt a Howrse-on, és a magánéletben egyaránt. 

Üdvözlettel, 


aquila