Üdvözöllek az oldalamon! 

Évekkel ezelőtt játszottam a játékkal, majd mikor abbahagytam, valószínűleg törlődött minden adatom, ezért most elkezdem ismét az elejéről. 

Arab telivéreket tenyésztek. Egyedül dolgozom, nem szeretnék csapathoz csatlakozni.
Ha megtetszik egy arab ló, nyugodtan érdeklődj felőle, lehet meg tudunk egyezni! :) 

Kedves Mindenki, aki azért ír rám 220-as vérnyomással, mert "lopom" a versenyét. Bocsánat, nem figyelem minden egyes alkalommal a résztvevőket, nyilvánvalóan azért nevezem a lovamat, mert én is szeretném elérni a 20 győzelmet. Sokszor pedig telefonról nevezek, úgy pláne nem látom. 
Ha valaki kedvesen, tisztelettudóan ír, és megkér, hogy ne nevezzem rá a lovamat, természetesen megpróbálok odafigyelni, de a fenyegető, alpári üzeneteket írók nem tudom mit gondolnak ilyenkor. Emberek, ez egy játék, érezzétek jól magatokat, nem vérre megy. Ha valaki megnyeri előlem a versenyt, nem az az első gondolatom hogy ráírok és számon kérem, amiért rá mert nevezni a lovamra.... hanem megyek és benevezem új versenyre. Hiszen senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy a másik hova és hányszor nevezi a lovát. Ha pedig olyan neveket/előtagokat látok, hogy "távozz innen", "takarodj", "ne lopd", akkor kedvem támad ezeknek pontosan az ellenkezőjét tenni...

Mindenkinek jó játékot, jó kedvet és jó idegrendszert kívánok!50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png