created by HunHowrse Layout Generator on 2015-10-05 19:59:07
Rólam

Felnőtt játékos vagyok. Nagyon szeretem az állatokat, de mivel társasházban lakunk lovunk nem lehet. Van viszont két kutyánk (boxer lányka és westie fiú) és két tengerimalacunk, három gyermekem nagy örömére.
Fontos

Sajnos kénytelen vagyok ezt leírni: én is tenyésztek, én is bluppolok! Általában figyelek arra, hogyha ki van írva egy lóhoz, hogy blupp, akkor nem nevezek mellé a versenyeken, de ha nincs, akkor előfordul. Nem mindig nézem, hogy kihez nevezem, illetve nem találgatok, hogy vajon bluppol-e, szabad-e.Sőt van amikor automatán nevezek, akkor végképp nem tudom kihez. Ha ez megtörténik és az én lovam nyer, fogadd el. (rám is neveztek már számtalanszor) Ha ezzel kapcsolatban fenyegető levelet írsz, jelentem. ( Ilyenkor elgondolkodom, hogyha nem az én lovam nyer, hanem az adott bluppolóé és a nevezésemmel hozzásegítem a győzelemhez, akkor köszönő levelet miért nem kapok? Na mindegy.)
Természetesen a normális hangvételű, segítségkérő levelek más kategóriába tartoznak. Ha tudok szívesen segítek.
Játékomról

Pár éve már jelen vagyok itt a howrse-on, nagyon szeretem ezt a játékot. Kezdetben Welsh pónikat tenyésztettem, jelenleg leginkább Francia ügetőkkel foglalkozom. Tagja vagyok a ᎦᏒᏗᏁፈᏋᏰᏝᎧᎧᎴ Top Francia ügető csapatnak. Ha versenyalapot szeretnél keress minket bátran.
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: Cata