Rólam pár szóban:

Én egy huszonéves lány játékos vagyok...              Nagyon szeretem az állatokat, van is 5          leopárdgekkóm, 2 mór teknősöm és 3 mentett  kutyusom! Lassan 12 éve játszom a Howrse-n,      nagyon szeretem, régebben volt egy idő          amikor nem volt időm a játékra, de most újult    erővel láttam neki!                                                  Nagyon köszönöm nektek, hogy ennyi év után először 3. lehettem a népszerűségi ranglistán! 
Játékomról egy kicsit:

Nem igazán vagyok olyan aki            kitűz egy célt és csak arra                  összpontosít... Nem tenyésztek      kifejezetten csak 1 fajtát. Ha              valami most a mániám, az a              versenylovak és Elkezdtem            gyűjtögetni a trófeákat is...                Lovardámba sok-sok szeretettel   várok minden lovat!
Adok-Veszek: 

Ritka szőrzetű lovakat veszek CSAK equus-ért! (nem aranyalmára meg ezüstalmára gondolok. Normál pacikara!) Ha van azokból a fajtákból eladó lovad amelyikből még nincs meg a trófea nekem, akkor írj rám!    -Kronosz időmérőjét cserélem Morpheusz karjára! 
Fontos szabályok nálam:

Üzenetekre vonatkozóan:                                                    Ha üzenetet írsz, illik köszönni! Térj hamar a tárgyra, ne rizsázz! Ne káromkodj és ne kérd a jelszavam! Úgy írj, hogy olyan stílusban fogok én is reagálni! Ha alkudható   egy lovam, akkor normális ajánlatot tegyél rá! Nem ilyet: 600 000 eq. helyett 60 000 eq. Saját rendezésű versenyeken NEM veszek részt! Ne írj evvel kapcsolatban üzenetet! Ne keress fel avval, hogy bármilyen lovad/tételed eladó! Ha kell valami, akkor azt  az értékesítéseken úgyis megtalálom!                 Eladásokra vonatkozóan:                                                Előre leszögezem, hogy lovat tételre ill. fordítva, nem cserélek! Csak azok a lovaim eladóak amelyek kinn vannak értékesítésen! Ha nem alkudható egy lovam akkor ne próbálkozz olcsóbban megvenni! Tételt tételre természetesen cserélek! Lovat lóra NEM!