Régebben főként Welsh póni unikornisokat és Hannoveri lovakat tenyésztettem, de azért minden fajtával próbálkoztam. :) Most elsősorban Arab telivéreket (501*), Akhal Tekiniket (296*) és Nokotákat (527*) tenyésztek több-kevesebb sikerrel. De próbálkozom több fajtával is, köztük unikornisokkal és igás lovakkal (11*) is. Voltam már több csapat tagja is, de időszűkében nem tudtam folyamatosan tenyészteni, ezért marad a tenyésztés csak saját célra, hobbi szinten.

Lovardám: A Csillagfényes lovardát vezetem. Elsősorban 350 képességpont feletti lovakat várok! Nem a legjobb lovarda, de igyekszem mindig fejleszteni! :) Minden panziózónak próbálok zuhanyos és teljesen felszerelt bokszot biztosítani. Több információért kattints ide: Csillagfényes Lovarda




Vivi vagyok, az életkorom lényegtelen, de annyit mondhatok, hogy a fiatal játékosok közé tartozom. Imádom a lovakat, több éve lovagolok rendszeresen, saját lovam viszont nincs. Hobbijaim még: íjászat, tollaslabda, olvasás, futás, fotózás. Jelenleg nem játszom aktívan időhiány miatt.




Igazság szerint nincsenek céljaim a játékban, mert csak hobbiból játszok és ha az időm megengedi. De ha mondanom kéne célokat, akkor ezek lennének: minél jobb képességű lovakat tenyésszek (bármely fajtában), valamint minél több pompást és aranyalmás/ezüstalmás pacit gyűjtsek össze (trófeák miatt főként).




-Gratulációkat viszonzom és mindegyiket köszönöm! 
-Ha kérdésed van írj, segítek, ha tudok! :)
-Barátfelkéréseket elfogadok
-Események, eventek, játékok alatt szívesen segítek (pl.: lottószelvény)
-Csak az értékesítéseken kint lévő lovaim eladóak, a többi nem!
-Csak azokat a lovakat veszem meg, amelyiket én akarom, nem kérek lóeladási ajánlatokat!




Folyamatosan veszek Equusért:
héliosz sugara

Igás ménjeim fedeznek!

Unikornisokat, keverék lovakat, vagy akár tenyésztésre való lovakat is keresek!