Légy korrekt és egyenes. Ha közölni valód van, akkor azt velem közöld és ne mással. Ne másnak mond el, hanem nekem egyenesen. Hidd el, ha tudsz kulturáltan írni, én is tudok normális lenni. 


A Csapatomért, a Csapattársaimért akik egyben a Barátaim, teljes mértékben kiállok és képes vagyok bármit megtenni Értük. 
Ha Őket bántod, tőlem se számíts túl sok jóra!

Kiemelném: A Howrse egyetlen szabálya se tiltja a versenyekre való nevezést, egy verseny lefutásához pedig 5 ló szükséges, a versenyt pedig értelemszerűen csak egy nyerheti meg. Ez pedig az a ló lesz, amelyik az éppen legjobb. 
(Fontos megemlíteni, hogy ha valaki blupolja a lovát, és ezt jelzi a ló nevében valamilyen formában, attól még a fenti sorok érvényesek rá is. Még akkor is ha Ő esetleg a versenyeket a sajátjaként kezeli, ugyanis a versenyek nem lesznek automatikusan azé, aki elsőként ránevez!) 
Ezektől függetlenül mindig igyekszem figyelni, de van, hogy figyelmetlenség vagy bármi okán mégis nevezek, ilyenkor lehet jelezni, hogy mit tettem, de elvárom az alapvető tiszteletet és a fentiek figyelembevételét! 
Köszönöm! 

Postaládám nyitva áll, nyitva lesz és biztos lehetsz benne, hogy mindent elolvasok. Választ a levél tartalmától, stílusától és formaiságától függően várj!  


Minden kimondott és leírt szónak súlya van, ezért érdemes alaposan átgondolni és csak ezután kimondani vagy leírni.

Levelekhez:
- Nem érdekel semmilyen verseny, szavazás, egyéb nagyszerű lehetőség. 
- Nem lépek be és nem alapítok semmilyen csapatot. 
- Eladó lovaim az eladáson megtalálhatók, ha közülük érdekel valamelyik vagy esetleg van egy ajánlatod, akkor azt linkkel és árajánlattal együtt tedd meg. Ezután mérlegelni fogom.
- Nem fedeztettek egy lovammal se, azaz nem adok ki semmilyen fedeztetést.
- Nem válaszolok semmilyen magánéletet érintő levélre!
- Továbbá a versenyreklamációs levelek írása előtt, tanulmányozd át a pirossal írt részt.
Csapathoz:
- Nem adunk ki fedeztetést.
- Nem adunk el mént vagy kancát, csak is herélt lovakat.
- Egyéb információkért keresd fel a csapat oldalát!

Köszönöm!