Üdvözöllek a lovardámban!

(amennyiben nem vagy ló, ha igen, takarodj hátra az istállóba!)


Egy barátságos, mindig vidám lovászfiú vagyok, akinek célja, hogy minél több fajtiszta és magas BLUP-al rendelkező lovat tenyésszen. Csadásoknak nincs helye a lovardában, kivéve annak az egy lovamnak, akit "Csadásnak" hívnak. 

Tervem, hogy az elkövetkezendő öt év során a legnagyobb akhal tekini tenyésztő leszek (egyértelműen csak fajtiszta lovakra gondolok itt, ami nem fajtiszta, az be se teheti a lábát a lovardámba). Szeretnék egy akhal tekini monopóliumot kiépíteni, majd az összes többi akhal tekini tenyésztőt beolvasztani a cégembe. 2028-ra én leszek az egyetlen akhal tekini tenyésztő, ha minden jól alakul.

Ha szeretnél a barátom lenni, a következőket kell tenned: 
  1. Írd meg privát üzenetben a szándékod, hogy a barátom akarsz lenni. Mellékelj egy 5-10 mondatból ál motivációs levelet, plusz önéletrajzot.
  2. Gratulálj a játékomhoz minden nap egy héten keresztül (ezt ellenőrizni fogom). Ha kihagysz egy napot, akkor a számlálenullázódik, és újra kell kezdened.
  3.  A hét nap leteltével már biztosan elolvastam a motivációs leveled és önéletrajzodat. Visszajelzek, hogy méltónak talállak-e a barátságomra, majd ha igen, tovább léphetsz a következő pontra. 
  4. Vedd meg az egyik lovamat, amelyiket amúgy nem vennéd meg, mert ronda/tehetségtelen/egyszerűen unszimpatikus (még nekem is vannak ilyen lovaim, én személy szerint Hol t tartom a legkiállhatatlanabbnak)*.
  5. Ha meg tudod magyarázni, miért azt a lovat vetted meg, és mi volt az, amit kifejezetten taszítónak találtál benne, amikor megvetted, akkor gratulálok! Lehetsz a barátom! 
Ha ezek után nem akarsz a barátomnak lenni, mert túl bonyolultnak találod a folyamatot (az fel se merül, hogy engem találnál unszimpatikusnak), akkor sajnálom, a te veszteséged.

Kedvenc lovam: Csikógyilkos

Leggyűlöltebb lovam: Csalódás

Lovam, akit szeretek: Csikó

Lovam, akit elviselek: Pipi

Lovam, akit nem gyűlölök teljes szívemből**: Büszkeség

Lovam, akit először áldoznék fel szükség esetén: Csikógyilkos Jr.


Ha ennél többet akarsz tudni rólam, a szerény lovászfiúról, akkor legyél a barátom, és átgondo--m, hogy beszélek-e veled. 


CSIKÓGYILKOS ÉS KÁRHOZÓ TETTEIÉRT NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET! HA ZAVAR, HOGY ÉJSZAKÁNKÉNT BESZÖKNEK AZ ISTÁLLÓDBA, AKKOR MONDD MEG NEKIK TE!



*Ettől függetlenül Hol Ló nem eladó, a személyes érzéseim az irányába nem változtatnak azon, hogy az a szána-ló-m (nem összekeverni a Szánalom nevű lovammal) sok versenyt megnyer nekem.

**Pontosabban nem gyűlölöm azzal, ami szívem helyén van, akármi is a neve.