Üdvözöllek, kedves látogató!

Armell vagyok, egy visszatérő játékos. Még általános iskolás koromban készítettem egy Howrse profilt, viszont azt inaktivitás miatt megszüntették. A jelenlegi lovaimat már nem szeretném magukra hagyni.

Van egy Labrador Retriever kutyám és ha lenne olyan kutyás játék, mint a Howrse, tuti, hogy éjjel-nappal játszanék vele. :D

Jelenleg Lengyel Konik fajtájú lovakat tenyésztek elsősorban, de szerepel a hosszú távú céljaim között, hogy minden fajta legyen a farmomon.

Nagy álmom a Hüvelyk Matyi tündérmese ló, ami azelőtt volt kapható, mielőtt regisztráltam a Howrse-ra. Remélem hamarosan ismét beszerezhetem. :)

Októberi célnak azt tűztem ki, hogy megszerezzem a Piroska és Jókai pompás lovakat. Ezzel kapcsolatban feltöltöttem YouTubera néhány videót (https://youtube.com/@Armell_):

Még elég kezdő videós vagyok, szívesen elfogadok minden tanácsot a videókészítéssel kapcsolatban.

Mivel még sosem nyertem bokrétát versenyen, megvásároltam a Gullfaxi pompás lovat is. Elsőre azt gondoltam, hogy nem fogja megérni, hiszen nem ad semmilyen feketepiaci terméket vagy zsetit, de mégis elégedett vagyok vele. 

2023-as célom az, hogy a lovardámat fejlesztgessem és első sorban a saját lovaimnak tudjak megfelelő otthont biztosítani.