Korábban az Angol-, Arab Telivérek tenyésztésével kezdtem, ez a kettő határozottan a kedvenc fajtáim közé tartozik. Most viszont próbáltam más felé közeledni kicsit, ezért a legelején a Musztángra esett a választásom. Magamhoz képest rekord idő alatt sikerült megszereznem, illetve kitenyésztenem az összes színvariációt belőle tekintve, hogy a legtöbb változattal rendelkezik. Általában mindig van kint a ménjeim közül fedezés, de akkor, ha kifejezetten az egyikkel szeretnéd összeboronálni a kancádat írj rám nyugodtan. A lovardám folyamatos fejlesztés alatt áll, ahogy lehetőségem van rá adom hozzá az újításokat!
A fiatal felnőttek táborát erősítem, mint azt nagyon sokan teszik ahogy észrevettem. Korábban volt már egy profilom ahol szép eredményeket elértem, de aztán jött egy időszak amikor eléggé ráuntam erre az egészre és töröltettem mindent. Egyedül az összeszedett különleges lovaim mennyisége miatt bántam csak meg. Mindig is szerettem a lovakat, azonban sosem volt lehetőségem a közelükben lenni, így maradt ez az online forma. A bulizás az ami tőlem a legtávolabb áll, én inkább az a típus vagyok akit le lehet kenyerezni egy jó teával, valamint könyvvel.


Most a legfőbb célom a jó képességű, tisztavérű lovak tenyésztése a számomra tetsző fajtákból. Kevert vérű lovakkal nem fogok foglalkozni. Hazudnék, ha azt mondanám nem szeretnék aranyalmás lovakat gyűjteni hiszen már most elkezdtem, korábban is rajongtam a különleges lovakért. Nagyon várom az összes tenyésztőfarm aktiválását, hogy jobban átláthassam a lovaim mennyiségét. 


Szívesen fogadok barátfelkéréseket is, nem ragaszkodom ahhoz, hogy mindennap beszéljünk hiszen mindnyájunknak van magánélete a gépen/telefonon túl. Azt látom legalább egy hónapja nem léptél fel elválnak útjaink egymástól. Kérlek szépen, ha rám írsz akkor köszönj és a trágár beszédet hanyagold, mert akkor automatikusan törlöm az üzenetet. A gratulációkat igyekszem viszonozni! Ha segítségre lenne szükséged írj rám és képességeimtől/korlátaimtól függően megteszek mindent.


Jelenleg azok a lovaim kerülnek eladásra amikről úgy gondolom, nem veszem már hasznát, vagy abból a szőrzetből jóval több van, mint kellene a tulajdonomban. Az árukat a szőrzetük ritkaságától és/vagy a GP-tól teszem függővé. Viszont elmondhatom bátran, hogy nagyon megszoktam gondolni éppen melyik lovamtól válok meg. A SPECIALS tenyésztőfarm alatt lévő lovaim NEM eladóak. Ha egy lovat megvettem akkor vissza nem adom, hiszen időben törölheted még az eladást, hogyha meggondoltad magad. Abban az esetben, ha rád licitáltam egy aukción: Ne haragudj! Viszont nekem is szükségem van arra az adott lóra.