A klasszikus lovardák vezetőinek: Amennyiben szeretnéd, hogy díjlovagló versenyed bokrétás legyen, a nehézséget állítsd 80% felettire és foglald le Knabstrupper fajtára. Csapatunk igyekszik minél több versenyt bokrétássá tenni. Köszönjük!
 
Mint sokan mások, én is az újrakezdők csapatába tartozom. Régen nagyon szerettem a játékot, de sajnos valamiért feledésbe merült, azonban mostmár újra itt vagyok, talán nagyobb lelkesedéssel is, mint anno. Magamról csak annyit, hogy egy 20 éves lány vagyok, régen lovagoltam is, viszont ez egészségügyi dolgok miatt sajnos abbamaradt. Jelenlegi hobbim kimerül a filmezésben/sorozatozásban és a vőlegényemmel eltöltött időben.:) A barátfelkéréseket elfogadom, amennyiben írsz, hogy miért jelöltél be, vagy legalább pár szót magadról.:) A gratulációkat köszönöm, igyekszem viszonozni, azonban, ha mégsem sikerül, írj egy üzit és pótolom!




2022 decemberében a  ⋆ɢᴀɴɢ ᴏꜰ ʀᴏʙʙᴇʀꜱ⋆ csapat vezetője lettem, így fő tenyésztési ténykedésem ebben a fajtában merül ki. Emellett hobbi szinten belefogtam a német saddle fajba is, melyet csapatszinten űzünk, mi lennénk a Plan B. :D  A másik nagy célom a játékban a pénz-és lógyűjtés, illetve minél több pompás gazdija szeretnék lenni. 
Igyekszem a rangsorban is egyre feljebb jutni, kisebb-nagyobb sikerrel, lassan meglesz a top 100. Amennyiben kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, írj egy üzenetet és igyekszem mihamarabb válaszolni! :)




A lovardám saját részre fenntartott boxokat üzemeltet, így nincs lehetőség mások számára panzióztatásra. Ennek az az oka, hogy nagyon sok lovat gondozok, illetve a csapatok iram lovai itt vannak elszállásolva, hiszen semmi extra igény nem merül fel náluk, mégis sokkal költséghatékonyabb, mint máshol panzióztatni. Azonban a többi lovam számára mindig keresek szabad boxokat 20 equus/nap áron, így, ha van nálad szabad hely (lehetőleg több, nem 5-10 box), kérlek keress fel üzenetben! Köszönöm! :) 




 • Eladó lovak: eladó lovaim az értékesítésében megtalálhatóak, ha vannak. Ha fel van tűntetve az “alkudható” opció, csak akkor várok rájuk ajánlatokat, természetesen észszerű kereteken belül. Illetve, az "Egyéb lovaim" farmon lévő pacik is eladóak (bár általában ők is kinn vannak értékesítésen). Ha valamelyik megtetszik és esetleg nincs kint eladáson, írj egy üzit és megbeszéljük a részleteket! A többi lovam N E M eladó, nem alkudható. Az ilyen témájú leveleket figyelmen kívül hagyom. 
 
Lóvétel: ha van olyan lovad, melytől meg szeretnél válni, foglald le nekem 3500 equusért, írj egy privit, hogy tudjak róla és megveszem. :) Folyamatosan keresek arany- és ezüstalmás lovakat, ha lapul nálad ilyen paci, akit eladnál írj üzenetet és megbeszéljük a részleteket.          
 • Eladó tételek: 
 jelenleg nincsen eladásra kínált tételem, ha mégis, általában tételcserén megtalálható (ez a profilomon is rögzítve van).     
 • Keresem: Az alábbi tételeket mindig keresem: aranyalma, aranygyapjú, titánok, héra, afro, zeusz és morfi. Az áruk megbeszélés tárgya, azonban, ha te keresel meg az üzlettel, te teszed először a tételt.