Üdvözöllek az oldalamon!


Egy pár szót magamról: Régebben már játszottam itt, de inaktivitás miatt törlődött a fiókom, most azonban visszatértem. A játékban a fiatal felnőttek csapatát erősítem. Imádom az állatokat, régebben lovagoltam, de a térdem nem bírja már így abba kellett hagynom.

A játékomról: Többsoron jöttem vissza a játékba. Elsősorban Francia ügetőket tenyésztettem és limitált almásokkal és speciális szőrzetekkel foglalkoztam. Újonnan elkezdtem az Arab telivéreket is tenyészteni.

Csapatomról:Jelenleg csapat alapítás folyamatban van.

Folyamatosan vannak eladó lovak, az ELADÓ címszó alatt nézz szét nyugodtan. Ha olyan ló tetszik meg amit még nem tettem fel eladásra, írj egy üzenetet, amiben megjelölöd a lovat (link ha nem egyértelmű név alapján) és egy realisztikus árat ellenben válasz nélkül törlöm. Illetve újdonság, az Arab tenyészetnél találod az eladó arab telivér pacikat. Jelenleg heréltek kerülnek eladásra, versenyezni szuper pacik!

!!!Tételekre lovat nem cserélek, ne is bombázz ilyen üzenetekkel, válaszra se méltatom. 

Kis segítség: Zúzmara - kiolvaszthatod Hüpnosz Takarójáért, Xanthosz - simogasd meg Bőségszaruért, Topáz -gratulálj neki 10 zsetonért, Archimédesz - válaszolj helyesen öregedési pontért.

Nyugodtan jelölj be barátnak! Szívesen segítek, ahogyan tudok! ^^


Köszönöm, hogy elolvastad, további jó játékot!
Tygram99