Sziasztok! :))

Ada vagyok, egy tini, viszonylag kezdő játékos. Imádom a lovakat és járok is lovagolni.  És szerintem ennyi elég is lesz rólam, térjünk át a játékomra ;)

Nokoták, Francia ügetők és Frízek tenyésztésével kezdtem el foglalkozni, szóval ha szeretnél bármelyikből is egyet, írj nyugodtan és megbeszéljük, viszont ha kérhetem ne kérje azt senki se, hogy vegyem le róla az előtagot, szeretek néha ránézni a pacikra, adni nekik egy-egy almát. Megértéseteket köszönöm!

Viszont ha nem szeretnéd, hogy rajta legyen az előtagom, akkor nyugodtan kérhetsz fedeztetést is, az is megoldható. Írd meg nekem üzenetbe, hogy melyik lovamtól szeretnéd és amilyen hamar csak tudom már küldöm is. Ezeknek az ára általában 1500 equus, pár olyan ló van csak aminél egy picit drágább.

Igáslovak is eladók, mind csikó még, hogy bírd fedeztetni őket. Ha szeretnél, szintén csak egy üzenetet kell küldened.

Fajtiszta lovakat veszek, legyen bármilyen fajtájú Francia ügetőn, Frízen és Nokotán kívül, szóval ha van fölösleges lovad rakd ki nekem lefoglalásba és már veszem is meg. Mindegyikért maximum 500 equus-t és 10 zsetont adok, ez már így is több, mint amit akkor kapnál, ha beadnád menhelyre őket. 

Az arany almás, 5. elemes, apokalipszises és a többi ilyen lovaim nem eladóak, hacsak nincsenek kint árverésen vagy közvetlenbe.


A gratulációkat köszönöm szépen,  igyekszem nem ráfelejteni a viszonzásukra.

A lónak mindig ismernie kell a lovasát. Ha még soha nem ültél lovon korábban, a lovad érezni fogja ezt. Emberi módon kell közeledned hozzá, vagy különben soha nem fogja azt tenni, amit szeretnél. Ha pedig ő nem akarja, semmivel se tudod majd rávenni.


Jeremy Irvine