created by HunHowrse Layout Generator on 2018-08-04 20:35:33
Rólam

 Sziasztok!
Személyemben egy egyetemista lányt ismerhettek meg. Közel áll hozzám a természet, a lovak, kutyák, és úgy valójában a legtöbb állat. Az érdeklődési köröm elég tág, a legkülönfélébb könyvektől kezdve a számítástechnikán át, egészen a matematikáig terjed.
Szabadidőmben ezekhez híven gyakran túrázom (akár kutyával), olvasok, valamint szinte folyton valamilyen zenét hallgatok (legkülönfélébb stílusúakat), és ha az időm úgy adja, filmeket, sorozatokat nézek.
Szívesen beszélgetek, ismerkedek, a barátjelöléseket elfogadom. 
A játékkal kapcsolatos kérdésekben is nyugodtan írhat bárki, bármikor segítek, amennyire tőlem telik.
Játékomról

 A játékba már igencsak régen regisztráltam. Akkoriban egy Criollo, valamint egy Tennessee csapatban tenyésztettem, azonban később pár évre szinte teljesen itthagytam a játékot. Nagyjából fél éve kezdtem újra fellépegetni a játékba, és most nyáron kezdtem aktívabban tevékenykedni.
Most még próbálom kisilabizálni, hogy pontosan mit is szeretnék itt, de a régi tapasztalataim alapján leginkább egy jó hangulatú csapat tagja szeretnék lenni. :) A Göndörök felé igencsak kacsintgatok, valamiért régen is szerettem ezt a fajtát.
Trófeákat is gyűjtök, főleg azon vagyok, hogy az összes szín trófeát megszerezzem, lehetőleg minél inkább általam tenyésztett lovakból.
A Ritka+ tenyésztőfarmom alatt lévő lovak általában eladóak, ha egy jó ajánlatot kapok valamelyikükre, ha neked megtetszettek, akkor írj nyugodtan. 
További jó játékot mindenkinek! :)
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült