A nevem Kinga és a fiatalok táborát erősítem. Van egy saját lovam, Aramisz, akivel versenyszerűen díjugratok. 
Gratulációkat szívesen fogadok, amint lehet viszonzom. Ha ez elmaradna, csak dobj meg egy üzivel, ne aggódj, nem harapok. :) Nyugodtan jelölhetsz barátnak, minden esetben elfogadom (főleg lottós és pinyátás eseményeknél nagy segítség egy-egy barát).
Ha valakinek segítségre van szüksége (nem kunyerálásra gondolok, azzal nem érdemes nálam próbálkozni), nyugodtan írhat, megpróbálok segíteni.
A csalók kerüljenek, ne próbálják kihasználni a koromat, mert fiatal vagyok, nem pedig hülye. Rólam legyen elég ennyi.  


FONTOS: Suliba járok, sok a dolgom és kevés az időm, így aktív játékra sajnos nincs lehetőségem, ezért ha véletlenül nem megy vissza a gratu, vagy nem válaszolok az üzenetedre azonnal, elnézést kérek, amint látom, reagálok.
Ha valamelyik lovam megtetszik, nyugodtan írj rám, de ha ajánlatot teszel, nem biztos, hogy igent mondok. Ha a válaszom nem, kérlek ne próbálkozz tovább, nem fogom meggondolni magamat.
A Büszkeségeim farmon lévő lovaim
NEM eladók. Senkinek, semmikor, semennyiért. 
Magamat inkább gyűjtőnek mondanám, bár angol telivérek tenyésztésével azért foglalkozom. Nagyrészt magam szoktam lovakat keresgélni és venni, de ha van olyan pacid, amit el akarsz adni, nyugodtan írhatsz levelet,
500-5000 Equus között bármilyen fajtájú, nemű és képességű lovat megveszek, ennél magasabb árút nem biztos. (Zsetonért NEM veszek lovat!).  DE! Ha valaki lóeladással kapcsolatban ír nekem, tegye bele legyen szíves a ló linkjét, mert különben órákig keresgélhetem, hogy melyikről írtál... Köszi!
A lovardámmal annyira nem foglalkozom, inkább csak azért csináltam, hogy legyen hova rakni a lovaimat.
És itt szeretnék mindenkit kérni, hogy aki a lovardámban panzióztat, az olvassa el legyen szíves a lovarda bemutatóját, mert ott fontos dolgokat írtam le, és ha elolvassátok, sok kellemetlenséget, félreértést, és nem mellesleg időt megspórolnánk vele. Előre is köszönöm!

Eladó lovaim közül csak az alkudható, amelyiknél ez fel van tüntetve, ellenkező esetben ilyesmivel kérlek ne keressetek, az ilyen leveleket válasz nélkül törlöm. A végtelenségig ne alkudozzatok, nem adok fillérekért lovat senkinek. Ha egyik lovamat megveszed, kérlek viseld gondját, ne azért vedd meg, hogy aztán drágábban eladhasd. Ha valamelyik ménem kéne fedeztetésre, csak írj és megbeszéljük az árat (egyébként csak úgy megjegyzem, hogy a legtöbb ménem 500 Equusért fedez, csak a különlegesek kerülnek többe).
Tétel eladással kérlek
NE keressetek, amit szeretnék megvenni, azt megtalálom magam is.
Szépségversenyre
NEM nevezek, szavazni is csak akkor szavazok, ha valamelyik barátom kéri, de a félreértések elkerülése végett ezt nem úgy kell érteni, hogy te gyorsan bejelölsz, és ha én visszajelöltelek, akkor kéred, hogy szavazzak rád... Ezt csak a régebbi barátaimnak teszem meg, akikről tudom, hogy rendesek és megbízhatóak.
Ha levelet írsz, kérlek köszönj, és tartsd be az emberi normákat, mert habár lehet, hogy fiatal vagyok, de ez nem ok arra, hogy bunkó légy velem, tekintve, hogy én sem vagyok az.

Köszi, ha végigolvastad, további jó játékot Neked!