“ғᴏʀᴇᴠᴇʀ ᴀɴᴅ ᴇᴠᴇʀ, ᴋɪᴅ, ᴜɴᴛɪʟ ʏᴏᴜ’ʀᴇ sɪᴄᴋ ᴀɴᴅ ᴛɪʀᴇᴅ ᴏғ sᴇᴇɪɴɢ ᴍᴇ.”
Marie Lu: Legend

Szeretni emberi jog

" ɪ ʙᴇᴄᴏᴍᴇ ʏᴏᴜʀ ɴɪɢʜᴛᴍᴀʀᴇ sᴛᴇᴘᴘɪɴ' ɪɴ ʏᴏᴜʀ ᴅʀᴇᴀᴍs, ɪ'ᴍ ᴛʜᴇ ᴅᴇғɪɴɪᴛɪᴏɴ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀsᴛ ᴋɪɴᴅ ᴏғ ᴍᴇᴀɴ~ "

Magamról:
Csak hogy a formalitás meglegyen: nevem és korom nem lényeg, hívj Ren-nek vagy Aki-nak, ezekre az esetek 99%-ban hallgatok.
Bár már van róla egy papírom, grafikusnak tanulok még mindig. Digitálisan és manuálisan is szoktam dolgozni, bár előbbi inkább abból áll, hogy a képeimet "csak" digitalizálom. Főleg a karaktereimet, collabokat és paceszokat szoktam rajzolgatni (Ezekben ki tudom élni a "kerativitásomat", jú nó~).
Bár már kinőttem, néztem animéket, olvastam mangákat (BL-t,yaoit főként), mostanában ha kedvem van, akkor sorozatokat nézek.
Dark humor, mindenből, amiből viccet lehet csinálni, megteszem ( akárcsak az életemből xd). Humor nélkül nehezen élhető túl bármi is, és aki nem veszi  a lapot, sorry, de annál jobban fogok szórakozni.
Imádok olvasni, rajzolni (ki nem találtad volna, ugye? xd), aludni, enni, és még jó pár dolgot,amiket túl hosszú lenne itt felsorolni.
Állatokból sincs hiányom, itthon egy fekete kis ördög boldogít nap mint nap. Több mint egy éve került hozzám a cicám, aki az Akira névre hallgat, amit az egyik karakterem után kapott.
2022. augusztus elejétől pedig feles tartásban vagyok egy gyönyörű francia ügető kanca boldog tulajdonosa~a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png
A lelkem mélyén én is egy nagy fluffy wolf vagyok, ha tehetném miniatürizált farkasokat tartanék itthon~ ( Chill, nem vagyok Furry, de ténylegesen farkasnak lettem nyilvánítva xd)

Lord, please give me patience, because if you give me strength, I may just beat a bitch to death.

Tenyészetem:
Anno a Holland melegvérűekkel kezdtem, mert talán azok voltak a legszimpibbek a választékból. Azóta elég sok fajtával foglalkoztam, hol komolyabban, hol kevésbé. Angolokat és arab telivéreket tenyésztettem huzamosabb ideig, csapatokban is kipróbáltam pár fajtát.
Unikornisokat is tenyésztek, francia ügetőből csapatom is van 2018. óta.

Mivel nekem ez a játék pusztán kikapcsolódás, nem fogok 0-24-ben itt ülni és gyötörni magamat. Vannak számomra fontosabb dolgok is az életben, mint pár netpacó. A páromat, a barátaimat és az igazi paceszokat nem fogom ezek miatt elhanyagolni.

Megvan a magam véleménye azokról, akik áttipornak mindenkin, aztán pedig csodálkoznak, hogy a való életben egyedül maradnak.
Akinek nem inge, NE vegye magára~

Pár infó még:
Nem eszek embert, nem küldök el instant senkit sem a búsba, nyugodtan lehet velem barátkozni, ismerkedni, beszélni, Sátánt  idé- ... akarom mondani, Bibliát olvasni~
Amennyiben ismered a magyar helyesírás szabályait, vagy tudsz olyan nyelven kommunikálni, amit meg is értek, bátran keress meg~

Ha az iram miatt keresel, akkor is leszel szíves a kulturált beszélgetés keretei közt maradni, és akkor talán segítek is.
Az "Elloptad a versenyem!" vagy a "Minek van ott mindenhol a lovad?" vagy esetleg a "Muszáj rám nevezned?!" kezdetű leveleket automatice törlöm. Nincs szabály arra, hova és hányszor nevezhetem be a lovam.
Bár VIP vagyok, mielőtt automatázom MEGNÉZEM, hogy hova dobom be a lovam.Ha full üres verik vannak, és versenylopással jössz nekem, letojom~
VISZONT hogy ha már elkezdted iramolni a lovadat, akkor rakok mellé helpeket, ha tudok. Nem fogok senkivel direkt kitolni, csak azért mert ezt-azt hallottam róla.

Akinek van arca, hogy máson húzza fel a lovát, az ne csodálkozzon, ha sehol se kedvelik és senki sem segít neki azután se.

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/07/30/439292293232_112042141571.jpg