created by HunHowrse Layout Generator on 2018-06-02 18:57:54
Általános tudnivalók

Egy fiatal tizenéves lány vagyok. Szeretek ismerkedni, a barát felkéréseket szívesen fogadom. Alapjáraton a játékkal elég régóta játszom, így elég sok mindent tapasztaltam, szóval az olyas fajta kérdésektől, hogy "el adod e xy lovad" vagy "kölcsön adod e nekem egy kis időre xy-t" kérlek kíméljetek, mert nem NEM adom kölcsön. (Nagyon extrém esetekben meg fontolandó, de erre való a játék facebook csoprtja) Az eladó lovakat a "For Sale" tenyésztő farmon találjátok válogassatok onnan, ha paci kell.              Zenei ízlés tekintetében szeretném megemlíteni a koreai kultúra után való érdeklődésemet, ugyanis tudom, hogy sokan szeretitek és igen én is így vagyok ezzel.                      Tételcserével kapcsolatban nem sok mindent tudok mondani. Amit folyton keresek aranyalma, illetve minden ilyesfajta tétel, ami a lovaknak különleges szőrzetet ad. Amit cserébe kínálok, azt privátba meg beszéljük, ugyanis az épp aktuális tételeim közül tudsz válogatni, abban az esetben ha épp lenne nálad egy felesleges tétel számomra.                          Tenyésztőfarmjaimon minden ménem megtekinthető, ha meg tetszik valamelyik szólj bátran, megnézem a kancát aki számára lesz és egész olcsó már tudok fedezést ajánlani velük.
Zenei ízlés tekintetében szeretném megemlíteni a koreai kultúra után való érdeklődésemet, ugyanis tudom, hogy sokan szeretitek és igen én is szeretem és ezen emberek táborát erősítem. 
Tenyészet
Tenyészetem  egész egyszerűen épül fel. Kezdetben a Spanyol-tisztavérű lovakkal kezdtem, ám hamar át tértem az Angol telivérek, illetve Nokatók tenyésztésére. Mostanában ezen lovakra koncentrálok főleg, de természetesen más fajták is megtalálhatóak tenyésztő farmjaimon. Fontos tudni, hogy csakis saját egyedeket tartok meg hosszú távon, illetve csak és kizárólag tiszta vérű lovak találhatóak meg nálam. 
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: HongMyungHee