Hello,
Jelenleg nincsenek nagyon komoly céljaim, de viszonylag aktívan játszom, ennek oka leginkább az, hogy néha kell valami, amivel eltölthetem az időmet, ha például várakozom valahol.
Rólam annyit, hogy kissé introvertált vagyok, de szeretek beszélgetni, szóval ha írsz, fogok válaszolni, örömmel. A nevem, korom, személyes adataim nem fontosak, úgyhogy ezekre a kérdésekre továbbra sem szeretnék válaszolni. Rengeteg zenét hallgatok, rockot, metált, emo rappet, meg még több rockot (FIR, BMTH, Måneskin, Palaye Royale, Lil Peep, Starset, Downplay, grandson, FOB, MGK, Asking Alexandria és még sorolhatnám...). Szeretek olvasni, leginkább fantasyt, a sötét, vámpíros történetek kifejezetten érdekelnek. Szeretem, ha egy történet komolyabb témákat boncolgat, nem csak felületesen, hanem mélyebben belemenve a szempontokba, például filozófiai témaköröknél.
Kedvenceim közé tartoznak a Drakula, az Interjú a vámpírral, az Alkonyat-saga, más témákból az Éhezők viadala - Énekesmadarak és Kígyók Balladája, a Heartstopper-sorozat és a Solitaire. Nagyon kedvelem a MDZS 魔道祖师, TGCF 天官赐福 és a Hollófiúk sorozatokat, a Végzet ereklyéit, valamint a többi árnyvadászos könyvet, a Percy Jacksont és a Kane Krónikákat. Egyik hatalmas kedvencem az I Can Explain, ami kedvenc zenekarom, a Falling In Reverse énekesének könyve.
5 éve tanulok kínaiul, nagyon érdekelnek a Távol-keleti nyelvek és kultúrák.
Aktívabban a Genshin Impact-tel játszom, EU szerveren, 59-es az AR-em. Ahogy ez már sejthető volt, határozottan közel áll hozzám az anime/manga/manhua/manhwa/donghua stílus, nézek is különböző animéket.
Itt a Howrse-on szamarakat tenyésztek leginkább, amennyire látom, elég jó szinten, jelenleg 279 körüli genetikai potenciálnál járunk, úgyhogy én elégedett vagyok velük. Illetve, szeretek olyasmivel foglalkozni, amivel mások kevésbé, például jelen esetben versenylovak helyett inkább a kis aranyos szamarakkal.
Ha esetleg érdekelne szamaras csapat alapítása velem, akkor keress meg! Régen volt csapatunk, Solstice előtaggal, de sajnos vip játékosok hiányában megszűnt.
Jó játékot és legyen szép napod :)