AKTUÁLIS
Jelenleg ritkán tudok csak játszani (jó esetben is csak heti 1x) a sok tanulás és egyéb elfoglaltságaim miatt, így nem vagyok túl aktív a tenyésztésben és a csapatban sem, de igyekszem mindenkinek minél hamarabb visszaírni levelekre, felkérésekre. 

MAGAMRÓL
Egy 20 éves lány vagyok, és nagyon szeretem a lovakat. Már 12 éve lovagolok western stílusban, egy félig quarter lovon, Benin (ő látható a profilfotómon is).Szeretek vele terepre menni, trail-ezni, vagy horsemanship-ezni. Szeretem a versenyeket, és mivel már van rajtengedély vizsgám, jövőre már OB-ra(Országos Bajnokság) mehetek! Saját lovam sajnos egyenlőre nincs. Nagyon szeretem az állatokat és a természetet.Van egy nagy fekete kutyánk, Bundás,van egy kiscicánk, és vannak tyúkjaink.

FONTOS TUDNIVALÓK
Ha bejelölsz barátnak, akkor természetesen visszajelöllek !2015. December 24-én 8. lettem népszerűségben !Köszönöm !Szívesen barátkozok, levelezek !Írjon nyugodtan bárki, ha tudok valamiben segíteni !Minden 500. gratulálómnak egy kis ajándékot (felszerelés, öregedési pont, stb., attól függ, az illető mit szeretne) küldök. Aki 500.-nak gratuzott, az ha kérhetem, írjon privátban, hogy biztos ne felejtsem el !Köszönöm !A gratukat igyekszem viszonozni. Ha mégse tenném, írj nyugodtan ! Minden gratulációt nagyon köszönök !

LOVARDÁM
Már évek óta sokat foglalkozom a lovardámmal, a minőségre törekszem. Ez most már meg is látszik: a presztízse már jó ideje 70 fölött van ! Továbbra is fejlesztem. Látogass el a lovardám oldalára, ott mindent megtudsz !

ADOK-VESZEK
Szívesen veszek jó genetikájú, tisztavérű kancát bármilyen fajtából !Bárki írjon nyugodtan, ha megtetszett valamelyik lovam, és szeretné, ha lefoglalva eladnám neki (de ez nem azt jelenti, hogy az összes lovam eladó). Eladó tételeim (nincs kint tételcserén): apolló lantja, pandóra szelencéje, élet vize, hüpnosz takarója, philotesz simogatása. Írj, ha kell valamelyik tétel, és megbeszéljük !

TENYÉSZETEM
Hosszútávon szeretném az összes fajtából a lehető legjobb lovakat kitenyészteni. Az unikornisokat is tenyésztem. Szeretnék majd pompás és vadlovakat is. Jelenleg leginkább az arab telivérekkel és welsh pónikkal foglalkozom.