Régi felnőtt játékos vagyok s nagyon kevés időm van belépni!!!!!



Magamról:
 A korom nem számít de csak annyit,hogy a felnőttek s a házas emberek táborát gyarapítom.Nem szeretnék részt venni játékokban tenyészgetésekben,stb. Csakis a magam szórakoztatására játszom.
Szivesen segítek ha tudok ha kéréssel vagy kérdéssel fordul valaki hozzám.Ha nem tudok tenni semmit akkor sincs semmi veszve,mert megkérdezem azt aki tudja,tehát megoldás az lesz.
DE AZÉRT NE ESSÜNK ÁT A LÓ TÚLOLDALÁRA SEM!
Díjazom az őszinteséget,ezért inkább tények kellenek nem más...

Egy kicsit bővebben magamról:
Egész fiatal korom úgy telt mit sem tudtam a lovakról.De megismertem életem szerelmét aki most már életem párja is s szerelmünk gyümölcsének büszke anyukája.Látván az általa a lovak iránti rajongását.S amikor életembe először ültem a lován úgy,hogy csakis én s a ló voltunk s úgy vitt a hátán nos....Ezt az érzést soha sem feledem s azóta is más szemmel nézem a lovakat.Megszerettem őket s mivel jelenleg sajnos most nem tudok lovak közt lenni de ezt az érzést soha sem feledem és addig nem adom fel amíg nem lesz egy saját lovam.

Ha valamelyik lovam megtetszik s megszeretnéd venni  nem minden esetben mondok nemet.De ha valamire nemet mondok akkor azt tartsd tiszteletben kérlek.

Álltalában az esti órákban tudok fellépni akkor is kis időre.Aki gratulál vagy ha játék folyamán küld valamit,igyekszem viszonozni.Ha erről megfeledkezem írj s pótolom!!!!!!!

Köszönöm,hogy megnézted az oldalamat!
További jó játékot kívánok!