Sziasztok!b1b6a66667260b562004585b2c72b31c.png?1828806360

Sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy ki miért játszik az oldalon, én azért játszom, mert jó kikapcsolódásnak tartom.

Nem szoktam sok időt az oldalon tölteni, főleg most mivel már dolgozom. De amíg itt vagyok gondozom a lovaimat, fórumozok.

A minél magasabb genetikai potenciálra törekszem /bárcsak mindenki így tenne.../, de nem szeretnék a "nagyokkal" versenyre kelni. Szépen ütemesen tenyésztgetek francia ügetőket. A játékom kezdete óta ezzel a fajtával foglalkozom.

A trófeák gyűtése is érdekel, ha equusom engedi vásárolok lovakat a 'Trófea' tenyésztőfarmomra.

!!!FIGYELEM!!!

Kérek szépen mindenkit, hogy állítsuk le a lovak értelmetlen tenyésztgetését.

Nem azt mondom, hogy minden a jó GP-re törekedjen, hanem gondoljunk már abba bele, hogy mi értelme csak úgy a vakvilágba tenyészteni, ha utána minden megunt, "nem veszik meg ló" a menhelyen végzi.

Légyszíves ha mégis van olyan lovad, ami nem kell, KÉRLEK ne a menhelyre küld, hanem először próbáld meg eladni -reális áron- az értékesítésen, de az még jobb ha a legalacsonyabb összeggel az aukcióra teszed. Ha ez sem jön össze, akkor számos játékos, oldalán is megtalálható, hogy "menhelyet" nyitott, ő(k) 500 equusért (vagy megbeszélés szerint többért) szívesen megvásároljá(k) Tőled a számodra feleslegessé vált lovat/lovakat. Ilyen játékos például Klau J.

Kérek mindenkit fontolja meg, érdemes lenne.


Köszönöm a gratulációkat, igyekszem viszonozni őket!

Köszönettel tartozom a régi és új barátaimnak, akik szakértelmükkel és kedvességükkel támogatnak a játékom során. / Köszönök minden baráti kattintást és segítséget!!!/

Kíváncsiskodóknak: Nem, még egyszer sem vettem valódi pénzért zsetont és nem is szándékozom egyelőre. Valakinak tetszik, valakinek nem, de amint látod így is haladok és így is belevágtam a tenyésztésbe, elmondom Neked, hogy nem bántam meg. Mivel nem vagyok az élvonalban nincs az a kényszer, hogy minél hamarabb "piacra dobjam" a legjobb lovat/lovakat. Így saját ütemterv szerint játszahatok.

Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok!2a1af738d56da555be74920210e2babc.png?1828806360

Jamma