nullcreated by HunHowrse Layout Generator on 2017-02-26 13:52:18ÜÜÜÜ   udjc

Rólam 
Én egy lovas lány vagyok :3 Heti 3-szor lovagolok Kedvenc lovam : Maxi ő egy lipicai .Felnőt koromban szeretnék egy lipicait mert ez a kedvenc fajtám <3 Már vágtáztam is egyszer .2017-02-24 .És már szabadon vágtázom ettől :2017.04.23, Szerintem már a felhasználó nevemből  kiderült de a nevem Zsófi és 14 éves vagyok :3 ennyi elég rólam :3
Tenyészetemről :
Percheron-okat tenyésztek már az összes szín megvan.Belekezdtem az unikornis tenyésztésbe :3 minden lófajta megvan és minden lófaj : szárnyas uni,unikornis ,igásló ,ló,póni ,pegazus .Ha valamelyik lovam érdekel irj privibe :3 és ott megbeszéljük hogy eladó vagy nem :) 
Egyéb:
HA GRATUZOL VISSZA MEGY !! 
Keresd meg a KICSI "L" betűt és holnap meg fognak ölelni! LLLLLLLLLL LLLLlLLLLL LLLLLLLL. Most keresd az "N" betűt.Ez már valóban nehéz. MMMMMMMMMM MMMMMMMMM MMMMMNMMMM MMMMM Most kívánj valamit amit nagyon szeretnél, és számolj vissza! 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Most csukd be a szemed és kívánj.******** ******* ********** Ha kész vagy rakd ki te is! 19 perced van! Vagy az, amit kívántál, a visszájára fordul!
Rendelés leadása: 

Irj privibe hogy milyen fajta csikó,és hogy uni vagy nem uni ,ha uni akkor privibe elmondom mennyi az ára .ha nem uni akkor 500 equus az ára bármilyen lófajta is legyen és ha szeretnéd azt is megírhatod ki legyen az apja :) SZAMARAKAT NEM TENYÉSZTEK !  Ennyi :3 sziasztok <3 
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: zsozsó35
created by HunHowrse Layout Generator on 2017-03-06 08:46:13
Hogyan szaporíts unikat?

A 12 órás várakozási és fix időpont korlátok megszűntek, így az unikornis tenyésztés sokkal könnyebbé vált!
Az unikornis fedeztetéseidhez mostantól két 60 másodperces ciklus áll rendelkezésre naponta (az egyik napi frissítéstől a másikig) és te választhatod meg, mikor aktiválod ezeket. Ez teljes flexibilitást ad neked, mivel unikornis időpontjaid a saját menetrendedhez igazodnak és minden nap más időpontra eshetnek.
Lépj a fedeztetni kívánt unikornis oldalára. Tegyél előkészületeket a fedeztetésre egy hím ló kiválasztásával és a felhasználni kívánt feketepiaci tételek beszerzésével. Mihelyt megerősíted a fedeztetést a fedezési ciklus megkezdődik. A számláló beindul és 60 másodperced van a kívánt fedeztetések elvégzésére.
Ha nincs rendelkezésre álló ciklus, a megerősítésre szolgáló gomb szürke és egy számláló jelzi, mennyit kell még várnod a következő ciklusig.
Na, csapjunk bele a lecsóba! Először is szerezned kell egy unikornis kancát az értékesítéseken. A kancák jóval drágábbak, mint a hímek, ugyanis egy az öthöz (azaz 20%) az esélye, hogy unikornis születik egy fedeztetésnél. Ha sikerült venned egy kancát, nézd meg a fedeztetési idejét! Bizony, nem mindegy, mikor van fedeztetve.
A megadott idő legelőször általában 15:00, ez eltérő is lehet, viszont megváltoztathatod ezt az időpontot 30 naponta a kancád oldalán, a szaporodás fülnél.
Ha sikerült megnézni, mikor kell fedeztetned, akkor készülj fel, már pár perccel korábban érdemes az oldalon tartózkodni. Ha a fedeztetés előtt állsz kis idővel, nézd meg a fedezőméneket. Fontos, hogy ugyanolyan fajtájú legyen a mén, mint a kanca. Ha megtetszik egy ajánlat, fogadd el pár perccel korábban. A fedeztetés oldalán egy számláló mutatja, hogy érdemes-e fedeztetned, vagy sem. Ha egy ikont látsz, akkor ne fedeztess, ugyanis 100%, hogy nem lesz unikornisod.
Egy ikon fogja jelezni, hogy esélyed van unikornis csikóra, ha most fedeztetsz. Mindössze 1 perced van a fedeztetésre, a másodpercek számát egy számlálón látod:
Vigyázz, Hesztia ajándéka nélkül csak 20% esélyed van rá, hogy unikornis csikód születik!
Sok sikert!
A bemutató kódolása a HunHowrse weboldal Layout Generátorával készült | Készítette: zsozsó35